Vjenčanice se obično kupuju ili iznajmljuju u specijaliziranim trgovinama, a njihove cijene nerijetko dosežu vrtoglave iznose.

Ako vam nije stalo do grandioznih kreacija ukrašenih s nekoliko metara čipke, svile i tila – poslužiti se možete i nekim cjenovno povoljnijim modelima.

U trgovinama high street brendova mogu se naći svečane haljine u bijeloj boji za svega nekoliko stotina kuna koje se mogu uz nekoliko pomno odabranih detalja transformirati u zapanjujuću vjenčanu kombinaciju za mladenku.

Mladenka u salonu vjenčanica Savjet stilistice: Što buduća mladenka mora imati uz sebe (i na sebi) kada bira vjenčanicu?

Neki brendovi otišli su korak dalje te su u svoju ponudu uvrstili i „prave“ vjenčanice, odnosno kreacije osmišljene za mladenke baš za taj svečani dan.

Na stranicama britanskog H&M-a u ponudi su trenutačno četiri modela vjenčanica maksi kroja s kratkim i dugim rukavima. Neke od njih su trenutačno i snižene, a mogu se pronaći po cijeni od osamdesetak funti, odnosno oko sedamsto kuna.

I Zara je ove godine pokrenula svoju bridal kolekciju, koja osim intimnog rublja za prvu bračnu noć i modnih dodataka za svadbu nudi i svilene haljine za mladenke koje se uz štikle mogu nositi pred oltarom, ali i u spavaćoj sobi.

Slika nije dostupna Nestvarno lijepe: 25 novih vjenčanica o kojima sanjaju mladenke diljem svijeta

Asos je izvrsno odredište za traženje vjenčanica po povoljnijim cijenama jer pruža uistinu velik izbor haljina raznovrsnih brendova.

Zavirili smo na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela vjenčanica za ljubiteljice jednostavnosti i elegancije po cijeni od 175 do 1229 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju