Hrvatski modni dizajner zavidne radne etike i nepresušne kreativne energije, Ivan Alduk donosi izuzetno atraktivan i romantičan bridal editorijal u kojemu su modeli vjenčanica iz njegove aktualne kolekcije posebno zasjali.

Naviknuli smo na razne odgode i stagnacije, na čekanje i kompromise, no usprkos toj apstinenciji od velikog broja životnih radosti, jedva čekamo neku prigodu za izlazak, putovanje, kupnju haljine, proslavu ili pak vjenčanje najbolje prijateljice.

Možda su te sitne, ali realno velike i bitne ljudske potrebe posljednju godinu dana stavljene po strani, no čvrsto vjerujemo kako i to vrijeme prolazi. U optimističnom i nadasve kreativnom duhu, hrvatski modni dizajner Ivan Alduk, nakon predstavljene kampanje i lookbooka svoje linije vjenčanica, donosi jedan izuzetno atraktivan editorijal u suradnji s fotografom Robertom Kaleom.

Lookbook: Novi modeli vjenčanica Ivana Alduka - 21 Udobne i ženstvene: Novi modeli nježnih vjenčanica s potpisom Ivana Alduka

Mislim da je rad, planiranje i stvaranje kolekcija, projekata nešto najbolje što kao dizajner mogu napraviti u ovo vrijeme te na taj način našim klijentima i vašim čitateljima skrenuti misli na nešto pozitivno, lijepo i optimistično.

S tom idejom smo išli u stvaranje ovog modnog editorijala koji nosi romantičnu, modnu, ali i realnu notu jer ovako nešto svaka mladenka može imati na svoj dan ukoliko izabere dobre suradnike, kao što su dizajner vjenčanice i fotograf, izjavio je Ivan.

Elena Dizdar je utjelovila modernu Alduk mladenku, a modeli sirena kroja s prorezom, otvorenim ramenima ili pak šireg A kroja s bogatim svilenima volanima i decentnim vezom čipke joj izvrsno stoje. Harmonija udobnosti i estetike jest jedna od odlika Aldukovih vjenčanica koje se izrađuju prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju, a za što kvalitetniju probu i osobniji pristup potrebno je rezervirati termin za isprobavanje vjenčanica u Alduk dućanu i showroomu na adresi Trg kralja Tomislava 19, Zagreb.

Neutralan make up koji naglašava prirodnu ljepotu i zdravlje kože te lagano valovita, opuštena kosa za što moderniji prizvuk djelo su stručnjaka iz Marcela studija koji su nam dali par savjeta oko idealnog stajlinga kose za vjenčanje.

Najveći trend vjenčanih frizura bit će spuštena ili polu podignuta valovita kosa ukrašena decentnim ukrasima ili vjenčićima od cvijeća.

Romantične pundže su klasik i savršeno rješenje za svaki vjenčani izgled. Ako imate vjenčanicu otvorenih leda i želite ih istaknuti, onda je niska romantična pundža odabir za vas.

Visoki romantični valoviti rep je šik i ženstven te je idealan za mladenke duge kose, izjavila je Jadranka Pezo u ime Studio Marcela.

Slika nije dostupna Ivan Alduk: Tri modela vjenčanica idealnih za najrazličitije želje i ukuse

Suradnja s Aldukom i njegovim timom je toliko glatko tekla da sam doista pozitivno iznenađen, ne samo njihovom stučnošću i točnim poznavanjem cilja, već i izborom lokacije, modela i vjenčanica koje su ušle u ovo snimanje.

Najbitnije je da se energija tima i fotografa, ili u slučaju vjenčanja, mladenaca i fotografa poklopi jer je tako rezultat zagarantiran, nadodao je fotograf Robert Kale.

U našoj galeriji možete uživate u ovim fotografijama i inspirirani njima isplanirati vlastitu modnu i vjenčanu priču koja će vam ostati predivna uspomena za čitav život.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju