Cjenovno prihvatljiva vjenčanica koja laska ženskoj figuri i napravljena je od kvalitetnih tkanina san je dobrog dijela mladenki.

Nedavno je pomoć u potrazi za takvom haljinom ponudio i španjolski modni brend Zara, koji je izbacio na tržište kolekciju za moderne mladenke.

U prvom planu Zarine kolekcije nalazi se šest haljina za mladenke koje prizivaju ljeto, a koje odišu romantičnom sofisticiranošću. Napravljene su u nježnoj paleti boja koja varira od prljavo bijele preko svijetlo-ružičaste do zlatne.

Ove vjenčane haljine imaju vrlo ženstvenu siluetu, a napravljene su od podatnih materijala poput svile i satena koje slave raskoš ženskog tijela. Njihova cijena iznosi od 499 do 999 kuna.



Ljubiteljice zlatne boje mogu odabrati dugu satensku haljinu s visokim ovratnikom i dugim rukavima ukrašenima manžetama koja ima prorez straga i kopčanje gumbom na predjelu vrata.

Za one koje preferiraju srebro tu je satenska haljina s dubim zvonolikim rukavima u toj nijansi. Vjenčanu haljinu krasi otvor sprijeda i straga s podesivim vezicama od iste tkanine.
Na raspolaganju je i model s kratkim rukavima – duga haljina od 100 posto prirodne svile u boji slonovače.



Htjeli biste se udati u vjenčanoj haljini bez rukava? Odabrati možete između tri decentna modela – asimetrične haljine s drapiranim lepršavim izrezom i podesivim tankim naramenica u boji slonovače, satenske haljine s ovratnikom na vezanje u prljavo bijeloj boji te prljavoružičastog izvezenog modela sa širokim ovratnikom.

Slika nije dostupna Bajkovite i raskošne: Pogledajte nove modele vjenčanica s potpisom Ivana Alduka

Slika nije dostupna Novi trendovi: 15 vjenčanica s Pariškog tjedna mode o kojima se najviše priča

Zarina kolekcija za mladenke obuhvaća i poluprozirnu pelerinu u svijetlosmeđoj boji s dugim rukavima, kao i nekoliko setova intimnog donjeg rublja za prvu bračnu noć.

Vjenčane haljine iz Zarine kolekcije za mladenke pogledajte u galeriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju