Ako ne znate kako odabrati poklon za najdraže osobe, pomoći vam može - horoskop. U nastavku pogledajte vodič za kupovinu poklona prema horoskopskom znaku. Prilikom odabira obratite pažnju i na podznak osobe jer i on ima utjecaja na želje pojedinca.

1. Ovan

Upečatljivi modni dodaci poput naušnica, satova i ogrlica uvijek su sjajan odabir, pogotovo ako su blještavi. Nećete pogriješiti ni sa setom noževa ili tanura jer ovnovi vole sve vezano uz kuhanje niti s kartama za koncert omiljenog benda. Obožavaju i društvene igre.

2. Bik

Bikovi vole luksuz i praktične poklone. Šal od kašmira, pokrivač za kauč od fine vune ili nekog drugog udobnog materijala, delikatesni namazi ili fina bombonjera, boca vina, raritetno izdanje albuma omiljenog benda - bikovi će sigurno uživati u ovim darovima.

3. Blizanci

Lako je kupovati poklon za blizance jer oni stvarno vole sve, od praktičnih stvari poput novčanika ili pak knjige jer oni vole stimulirati svoj um dobrim štivom. Ljubitelji su putovanja pa ih možete iznenaditi vodičem za grad koji bi jako željeli posjetiti ili pak DVD-om s lekcijama za učenje stranog jezika

4. Rak

Rakovi vole brinuti o svom domu i razveselit će ih bilo kakav dodatak za uređenje životnog prostora. - ukrasni jastuci, zavjese, servis za čaj, ukrasne tegle za cvijeće. Dobrodošle su i nove kuharice ili posebni začini, a oduševit će ih i set soli za kupku.

5. Lav

Lavovi obožavaju "statement" nakit zlatnog sjaja. Odjevni komadi i modni dodaci u upečatljivoj crvenoj ili narančastoj boji također će ih razveseliti. Bon za masažu ili manikuru isto je sjajna ideja jer si lavovi vole ugađati.

6. Djevica

Praktične Djevice vole sve što je - praktično. Ne možete pogriješiti s novim planerom, mikserom ili aparatom za smoothie, aktovkom za posao, jednobojnim kardiganom.

7. Vaga

Elegantne vage često znaju ići iz jedne krajnosti u drugu pa ćete ih oduševiti jednostavnom i neutralnom mirisnom svijećom, ali i raskošnim bogato ukrašenim okvirom za fotografije. Vage vole istraživati gastronomiju pa ih možete iznenaditi finom kavom, sirom ili bocom vina.

8. Škorpion

Strastvene škorpionke razveselit će se seksi donjem rublju. Vole izgledati misteriozno pa će im se svidjeti sunčane naočale, veliki šešir ili pašmina u koju će se umotati.

9. Strijelac

Strijelci žele neprestano učiti pa su knjige sjajan izbor poklona, pogotovo one provokativne tematike ili pak knjige o egzotičnim udaljenim zemljama i misterijima. Ako im želite kupiti komad odjeće ili obuće, birajte modele u crnoj boji koju obožavaju. Njih će rado spojiti s pokojim zanimljivim modnim dodatkom poput masivne narukvice.

10. Jarac

Prilikom biranja poklona za jarčeve, dvije čarobne riječi su – udobnost i klasika. Klasična kožnata torba u crnoj boji ili pulover sigurno će im se svidjeti. Vole i nakit, ali ne bižuteriju. Radije im kupite mali komad nakita od bijelog zlata.

11. Vodenjak

Birajte neobične poklone, zanimljivu stolnu lampu, sliku ili figuru. Mnogi Vodenjaci obožavaju astronomiju pa će ih razveseliti knjiga o svemiru. Možete ih razveseliti i nekim elektroničkim uređajem. Kada je u pitanju moda, birajte ono što je trendi u tom trenutku jer se vole odijevati po posljednjoj modi.

12. Riba

Romantične i sentimentalne Ribe oduševit ćete uokvirenom zajedničkom fotografijom ili bilo kakvim predmetom s antiknim "štihom". Jako će im se svidjeti i paket kozmetike ili pak fina dekica u koju se mogu omotati i potom maštati unedogled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju