Iako se još nisu pojavile traperice koje bi s trona popularnosti svrgnule skinny modele, postoje ipak neke koje su im već nekoliko sezona dostojna konkurencija.

Jedan takav model su i vrećaste traperice, odnosno slouchy ili baggy modeli.

Radi se o modelu koji karakteriziraju nešto šire nogavice i veća udobnost zahvaljujući većem postotku pamuka. Iako ležerne, te traperice, pokazuju to redovito i mnoge dame, mogu biti i dio elegantnijih kombinacija.

Traper jakne ne izlaze iz mode već desetljećima Već od 149 kuna: 20 modela traper-jakni koje ćete nositi godinama

Ako vam se na prvu čini da su takvi modeli nosivi samo na tenisice i pamučne majice, to nije točno. Postoji više načina kako ih kombinirati.

Jedna su opcija elegantne bluze i cipele na visoku potpeticu. U proljetnim mjesecima dobro će izgledati i u kombinaciji s balerinkama ili mokasinkama, običnom bijelom majicom i sakoom.

Slika nije dostupna Idu uz sve: Pet odjevnih kombinacija različitih stilova s jednim bijelim tenisicama

U svakom slučaju, vrećasti model traperica omogućit će vam slaganje cijelog niza različitih modnih kombinacija, a istovremeno će vam osigurati osjećaj udobnosti koji kod skinny modela zna izostati.

Zbog popularnosti koja iz sezone u sezonu raste, vrećasti modeli redovito imaju mjesto i na policama i u webshopovima trgovina, a mi smo u našoj galeriji izdvojili 15 modela iz novih, proljetnih kolekcija. Ovisno o onome što volite, možete birati između svjetlijih i tamnijih modela u plavoj boji, ali tu su i opcije za ljubiteljice crnog trapera. Osim toga, ako želite dodatnu udobnost, tu si i modeli s rastezljivim strukom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju