Prve ovogodišnje božićne poklone pronašli smo u Designer Outletu Croatia.

Kroz zanimljivo iskustvo i predbožićno druženje u ovom modnom gradiću u malom istražili smo odlične ponude uz popuste od 30 do 70%. Uz zabavu u ugodnoj blagdanskoj atmosferi započelo je buđenje božićnog duha, a time i razmišljanje o poklonima koje želimo darovati svojim najdražima ovog Božića.

U potragu za božićnim poklonima, ali i za savršenim outfitima iz ponude Designer Outleta Croatia krenula su i neka poznata lica čija imena povezujemo s izraženim osjećajem za stil i najnovije trendove. Dora Predojević, Donna Lugonja Petković, Nika Matić, Petra Mamić, Anđela Rončević, Barbara Repe, Tea Kravaršćan, Matea Miljan Rafaj, Marko Medić i Fran Lauš samo su neki od onih koji su ove godine odlučili darove pripremiti na vrijeme. X-Mas ponuda privukla je i poznate blogerice iz susjednih zemalja, a svoj božićni shopping u Designer Outletu Croatia odlučila odraditi i Šejla Ramović iz Sarajeva.

Ako vas muče predblagdanske nedoumice oko odabira savršenog poklona za vaše najdraže ili ne znate gdje potražiti najpoželjnije ovosezonske trendove za hladne dane koji su pred nama, Designer Outlet Croatia ima rješenje. Za sve željne sportskog looka tu su Adidas, Under Armour i Sport Vision. Za oni koji traže premium outfit tu su Armani Exchange, XYZ, Guess i Desigual, a nezaobilaznu ponudu obuće pripremili su Mass, Ecco ili Nine West.

I mnogi drugi top brendovi imaju odličnu ponudu najboljih outfita, ali i brojnih sitnica koje možete odabrati za svoje najmilije, a sve to na samo 20 minuta od centra Zagreba u Trgovačkoj zoni Rugvica, pored robne kuće IKEA Zagreb.Prilika za shopping koju ne želite propustiti pred nama je već ovog vikenda. Od 29.11. do 01.12. Designer Outlet Croatia priprema Black weekend sa ekskluzivnim ponudama i odabranim komadima sniženim čak 80%.

Najbolje poklone i najpoželjnije komade potražite u ponudi Designer Outleta Croatia i na https://www.designeroutletcroatia.com/

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju