Sezona blagdanskih partyja samo što nije počela, a želite li u tim prilikama posebno zasjati, predlažemo vam proizvode za njegu tijela koji u sebi sadrže šljokice i sjaj.

 

Osim ljeti, bling-bling ulja, vodice, puderi i ostali proizvodi za kožu tijela naročito su popularni u vrijeme blagdana, kada se slavljenički ugođaj osjeti na svakom koraku. Doček Nove godine nezamisliv je bez šljokica i svjetlucavih materijala, a osim odjeće i modnih detalja neodoljivo će izgledati i svjetlucava koža.

Želite li u sezoni blagdanskih partyja posebno zasjati predlažemo vam proizvode za njegu tijela koji u sebi sadrže šljokice i sjaj

Prije dočeka 2020. godine uživat ćemo u sezoni blagdanskih partyja, kada je također poželjno zablistati i prepustiti se svjetlucavosti koja nas okružuje. Počnite od svoje kože i u fotogaleriji na početku teksta pogledajte kakve smo proizvode za njegu tijela sa šljokicama i sjajem izabrali za vas.

Mirisni i nježni: Najbolji maslaci i losioni koji tijelo maze i paze u hladnim mjesecima La Roche-Posay Lipikar mlijeko Lipikar mlijeko namijenjeno je hidrataciji tijela sadrži karite maslac, nicianimid i termalnu vodu, 200 ml 83,42 kn +0 Biologique Recherche Émulsion Originelle Régénérante Corps, 615 kn

Slika nije dostupna Chanel mirisne olovke: Neodoljivo pakirani parfemi koji stanu i u najmanju torbicu

Slika nije dostupna Daju mu čiste petice: Serum koji ženama pomaže da imaju svilenkastu kožu bez crvenila

Idealni su za ovo slavljeničko vrijeme, ali sigurno ćete ih željeti koristiti tijekom čitave godine – pogotovo zbog toga što i fino mirišu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju