Bilo da su ravne, na petu, jednobojne, s uzorkom ili mašnom, sandale i natikače jedna su nam od prvih asocijacija na ljeto. Volimo ih nositi uz dnevne, pa čak i večernje kombinacije, a posebno cijenimo one modele koji su kao stvoreni za sve ljetne prigode.

 

Ljeti nam je najbitnije da nam nakon mjeseci zatvorenosti noga napokon prodiše. Tada najradije biramo kožne sandale na petu ili bez nje, uz koje se iz dnevne varijante možemo prošetati i u večernju.

Za svježe ljetne večeri ili poslovne dnevne varijante odličan su izbor sandale zatvorenih prstiju poput ženskih sandala Gioseppo. Na njima se pojavljuju tri različita uzorka koja će podići svaku monokronu kombinaciju, odlično će pristajati uz lepršavu ljetnu haljinicu, poslovne suknje ili pak traperice i bijelu košuljicu.

Sandale otvorenih prstiju s udobnom i stabilnom širokom petom ovo ljeto vladaju gradskim ulicama jer su idealne za sve prigode. Jedne su takve i ženske sandale A.S.98 na kojima se kombiniraju razne teksture i detalji koji ih čine statement komadom vaše dnevne ili večernje kombinacije.

Sandale na punu petu veselih boja i uzoraka mnogi će birati baš ljeti. Uz njih nijedan outfit ne može biti dosadan kombinirate li kratki ili dugi traper ili crni kombinezon uz udobne sandale Panama Jack na punu petu veselih boja ili cvjetnih uzorka. Ove godine popularne su i sportske sandale poput onih Wonders s povišenim potplatama koje se vješto kombiniraju uz haljine, ali i sportske komade.

 

Jedan od najpopularnijih ljetnih modela obuće i ove godine neizostavne su natikače. One su oduvijek bile izbor ljubiteljica udobnosti i praktičnosti jer brzo u njih uskočimo i spremni smo za izlazak, a posljednjih nekoliko godina svojim su dizajnom i efektnim izgledom postale trend.

Kao veliki favorit ističu se ravne natikače jednostavnog dizajna. Najčešće ih možemo vidjeti u kožnom izdanju te u žarkim ili neutralnim bojama. One jednobojne ipak su najbolja investicija jer će se uklopiti u svaki ormar i biti nadopuna brojnim kombinacijama. Idealne su za sve dame koje preferiraju jednostavnost, udobnost i eleganciju.

Za one kojima je udobnost na prvom mjestu, a u potrazi su za novim natikačama u kojima ih noge neće boljeti, preporučujemo GiS-ove modele iz Rodee. Ravne natikače obično mogu biti neudobne, no ovi modeli imaju mekanu tabanicu od prirodne kože, pa su idealni i za duge šetnje uz more ili kroz grad.

Najefektnija, a ujedno i najjednostavnija kombinacija natikača jest ona uz haljine jer ste u dva koraka doslovno spremni za izlazak. Natikače su uz haljinu na puf rukave dobar izbor za dnevnu varijantu, uz midi haljinu na preklop ili s redom gumbova kao idealnu opciju za posao, dok za večernje kombinacije možete odabrati maksi prozračne haljine ili pak mini ženstvene.

Iako kombinaciju natikača i haljina možemo nazvati dobitnom za ljeto, ravne natikače možete kombinirati uz sve, od suknji i traperica do svih modela hlača.

Osim ravnih natikača ljeti se često biraju i one s blago povišenom petom jer produžuju noge poput ovih natikača igi&CO. One se posebno ističu zebrastim uzorkom, koji ove godine spada u neizostavne trendove.

No ako je to prehrabro za vas, pogledajte ostalu ponudu natikača Rodea jer ćete tamo pronaći one najrazličitije dizajnom, u raznim bojama ili kombinacijama boja, pa i popularne klasične natikače s dva remena.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju