Stotine parova morali su otkazati ili odgoditi svoja vjenčanja u 2020. godini zbog pandemije koronavirusa, a trenutna situacija potaknula je mnoge i da prirede puno skromnije proslave od planiranih, ali i da za vjenčanice i odijela izdvoje manje svote od prvotno zacrtanih.

Stranica koja u svojoj ponudi ima upavo takve cjenovno pristupačnije vjenčanice je i ASOS, a čini se da su mnoge mladenke haljinu za svoj veliki dan odlučile potražiti upravo na ovoj popularnoj internetskoj trgovini.

Slika nije dostupna Mišljenje Hrvatica: Biste li mladencima dali poklon u ovoj nezgodnoj situaciji?

Slika nije dostupna Potvrdilo više od 5000 osoba: Pjesma za prvi ples koja "donosi sreću u braku"

Jedna vjenčanica iz ponude bila je posebno popularna pa se po jedan njezin primjerak prodavao svake tri minute. Vjenčanica imena Sophia dosad je tako prodana više od 14 tisuća puta.

Slika nije dostupna U tri koraka: Kako smanjiti popis gostiju na svadbi bez da se ikoga uvrijedi?

Odabir vjenčane kume važna je odluka Pet stvari na koje mladenka mora paziti kada bira vjenčanu kumu

A što ju je učinilo toliko popularnom?

Jedan od razloga sigurno je cijena od 136 funti, odnosno 1128,58 kn.

Osim cijene tu je i predivan kroj s dubokim V izrezom na prednjem dijelu i golim leđima te čipkastim kratkim rukavima i plisiranim donjim dijelom.

Haljina ima ušivene košarice tako da vam grudnjak ne treba biti briga.

Kako izgleda Sophia pogledajte u našoj galeriji, a ako ste mladenka u potrazi za vjenčanicomm koja bi na svom (odgođenom) vjenčanju rado nosila jednu ovakvu haljinu, potražite je na ASOSU.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju