Nema ništa slađe od onog osjećaja kad ste sve dnevne obveze ostavili iza sebe (ili barem većinu njih) i s cijelom se obitelji ušuškate na kauču. Zajednički trenutci još su draži kada se svi osjećaju udobno i ugodno, a uz ovih sedam toplih dječjih komada iz Lidla možete biti sigurni da su oni najmlađi osigurani.

Djeca vrlo brzo rastu, pa su mame uvijek u potrazi za kvalitetnim komadima odjeće, no to ne mora nužno značiti i da su skupi. Dokaz je za to i Lupilu, koji je poznat po odličnim cijenama, a odjeća se proizvodi od celuloznih vlakana koja upijaju vlagu, pružaju visoku razinu udobnosti, izdržljiva su i prozračna, pa možete biti sigurni da će vaše dijete u njoj uživati, a i vi se manje brinuti jer u njoj nema štetnih kemikalija.

Vesele pidžame, tople hlačice, slatki kombinezoni – dječja odjeća koju nose doma ionako se čini toliko udobna da često požalimo što nema veličine u koju bismo i mi odrasli stali. Udobna odjeća omogućuje uživanje tijekom cijelog dana, uz nju se lakše igra i slađe spava. Upravo je tome namijenjena nova Lupilu kolekcija.

Setovi za bebe sigurno će biti veliki favoriti mnogih mama. Osim što su napravljeni od čistog bio pamuka, Lupilu trodijelnim setovima nemoguće je odoljeti i zbog zanimljivih printova, koji su također napravljeni od 100 posto ekološkog tiska. Set se sastoji od majice, hlačica i podbradnjaka mekane i prozračne teksture, pa je kao stvoren za bebino uživanje u toplom zagrljaju pamuka.

U kolekciji se nalaze i bodiji za djevojčice i dječake, koji bebama omogućuju maksimalnu udobnost nošenja tijekom cijelog dana i osiguravaju da sve ostane na svojem mjestu, pa su često ''peri-deri'' komadi koje mame obožavaju. Dječjem ormaru možete dodati i termohlače ili termotajice koje griju zahvaljujući pahuljastoj unutarnjoj strani.

Za nešto starije klince i klinceze Lupilu je pripremio blagdanske pidžame od čistog pamuka koje su kao stvorene za božićno jutro. U kolekciji su i plišane pidžame za djevojčice i dječake s praktičnim kopčanjem na ramenima, pa nema strke oko oblačenja i zapinjanja.

U ponudi je i zimska varijanta tajica s mekanom i toplom teddy podstavom u klasičnim bojama, koje su odlična nadopuna ormara svake djevojčice.

Lupilu ima i svoj portal na kojem, osim novosti vezanih uz asortiman, možete pronaći mnoštvo edukativnih i zanimljivih informacija s naglaskom na aktualne i korisne teme vezane za roditeljstvo, a odnedavno i pratiti savjete jednog od omiljenih hrvatskih pedijatara Milivoja Jovančevića u sklopu kampanje ''Sve što beba treba''. Ukupno će biti dvanaest epizoda u kojima će prof. dr. sc. Jovančević govoriti o raznim edukativnim temama vezanim za rast i razvoj djece, a u fokusu otvarajuće teme tog edukativnog serijala je njega kože.

 

Lupilu kolekciju, koja je u Lidlu dostupna od 13. prosinca, pogledajte u galeriji.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lidl po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju