Za košulju se često kaže da je vječni klasik i nepogrešiv izbor. Mi se s time slažemo, no što kada vam klasična košulja dosadi? Tada je savršeno vrijeme za eksperimentiranje s novim stilovima košulja. Stoga vam donosimo osam različitih primjeraka košulja koje su sve samo ne klasične

Već nekoliko sezona košulje raznih modela i stilova se mogu pronaći na policama brojnih poznatih brendova. One su svakako jedan od najpopularnijih streestyle komada.

Kako različite varijacije na klasičnu košulju čine vrlo bogat dio asortimana mnogih trgovina velike su šanse da ćete pronaći jedan model u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled.

'Košulje s otvorenim ramenima ili volanima jedan su od najpopularnijih 'streetstyle' komada '

Neke od najtraženijih varijacija zasigurno su košulje s volanima i košulje s otvorenim ramenima. Prilikom nošenja košulje s volanima imajte na umu da ostatak vašeg outfita bude jednostavan, jer to je komad na kojemu treba biti naglasak i koji će podignuti svaku kombinaciju.

Košulja s otvorenim ramenima vrlo je ženstvena te se odlično uklapa u ležerne, ali i poslovne kombinacije. Samo pripazite da je ne nosite neki komad koji previše otkriva drugi dio vašeg tijela poput kratke suknje.

Radije se okrenite dužim suknjama ili hlačama na crtu ako je u pitanju poslovni look, a ako je u pitanju casual kombinacija ovakva košulja odlično stoji uz traperice.

Zavirite u našu galeriju i pronađite inspiraciju za sljedeći outfit koji će uključivati košulju.

Saznajte zašto je košulja nepogrešiv odabir za sve prilike.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju