Došlo je najljepše doba u godini. Vrijeme kada je sve prekriveno lampicama, svijećicama, mirisom cimeta i kuhanog vina, a s time i vrijeme blagdanskih zabava. Sve žene znaju da to znači i prave muke po odjeći, no one će uz nekoliko ideja odjevnih koimbinacija biti lakše.

 

Klasika s dozom tradicije

Što je Božić bez crvene boje? Kao boja koja dominira ovim blagdanskim razdobljem, ona je uvijek dobar odabir. Duža ili kraća, crvena haljina uvijek će ostaviti snažan dojam. Ako niste jedni od onih koji se za blagdane vole utopiti u kiču, uvijek se možete odlučiti na jednu jednobojnu haljinu na preklop. Za eleganciju bez premca, uz ovaj popularni, ali jednostavni model dodajte zlatne detalje koje će cijelu kombinaciju učiniti toplom i blagdanskom. To je klasična blagdanska kombinacija uz koju će se idealno uklopiti tradicionalan nakit poput Konavoka, Rećina ili Botuna.

Eksplozija boja i šljokica

Šljokice, šljokice i samo šljokice. Napadne kombinacije koje možda ne bismo inače obukli, u vrijeme blagdana one su itekako poželjne. Odvažite se na kombinaciju neobičnih boja i spojite naizgled nespojivo. Zelene šljokice i kričavo roze cipele učinit će cijelu kombinaciju zabavnijom, a sve možete dodatno naglasiti zanimljivim srebrnim nakitom različitih boja kojima obiluje nova Zaksova kolekcija. Ovaj impresivni nakit vrlo lako možemo kombinirati uz vesele, šarene kombinacije, kao i uz one jednobojne i jednostavne. Uz jedan ovakav outfit, zasigurno ćete zabljesnuti na veselim božićnim domjencima ili zabavama.

Baršunasta elegancija

Nakon toplijeg početka jeseni, napokon se možemo ubaciti u teže tkanine koje su već same po sebi dovoljno efektne. Jedna takva zasigurno je baršun. Ti kraljevski komadi idealni su za zimsko razdoblje, a najčešće dolaze u tamnijim bojama. Nerijetko ih biramo baš za blagdanske izlaske i tulume jer istovremeno mogu biti i eleganatni i zavodljivi. Kako bi tamnu kombinaciju malo podignuli, možete dodati zlatne detalje i istaknuti se u moru jednoličnih kombinacija. Trendi haljina na preklop s puf rukavima i V izrezom naglasit će vaš struk i vrat, a kako biste stvar učinili zanimljivijom, začiniti je možete jednostavnom uskom ogrlicom poput one iz Zaksa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju