Francuskinje s razlogom nose titulu kraljica stila. One ulažu u svevremenske komade odjeće koji uvijek izgledaju elegantno te ih mudro kombiniraju kako bi izgledale dotjerano bez previše filozofiranja i muke.

Djelić tog modnog ukusa nedavno smo mogli svjedočiti i u televizijskoj seriji „Emily u Parizu“ u kojoj glavna junakinja (Lily Collins) seli u prijestolnicu mode te uživa u modnim eksperimentima podcrtanima klasičnim francuskim favoritima – od balonera do beretke.

Da francuski šik živi i na hrvatskim ulicama ovoga tjedna pokazala je zagonetna dama iz Zadra koju je snimljena u šetnji gradom s obitelji nakon kiše.

Zadarska „Emily“ odabrala je crnu mini haljinu s točkicama i pussy bow mašnom koju je sparila s crnim najlonkama gustog tkanja. Uz to je nosila popularne gležnjače ravnih potplata i ukrašene biserima koje odbijaju izaći iz mode, a izvrsno izgledaju uz skinny traperice, ali i kratke modele haljina.

Izdanje je sparila s mini balonerom tamnoplave boje i decentnom crnom torbicom, a sve zajedno podigla neodoljivom francuskom kapom s našivenim biserima. Tako jednostavno, a tako šik!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju