Kavica za van ispijala se i ove subote na sunčanoj zadarskoj špici. Lijepi dan brojne dame iskoristile su za druženje s prijateljicama i šetnju s kućnim ljubimcima, a poglede su privukle i svojim izvrsnim street style izdanjima. Jedna lijepa brineta odabrala je vrlo lijepu, jednostavnu kombinaciju s trapericama super skinny kroja.

Kao i u većem djelu Hrvatske, i u Zadru su ovih dana temperature iznadprosječno visoke, pa smo vremenskim prilikama prilagodili i odjevna izdanja. Učinile su to i dame koje su izašle na subotnju špicu u Zadru, gdje smo i ovoga vikenda pronašli puno dobre street style inspiracije.

Svojim modnim izborom istaknula se i lijepa brineta odjevena u četiri obična, svakodnevna komada, ali dovoljna za itekako upečatljiv dojam. Tamnoplave traperice super skinny kroja ispranog izgleda nosila je uz bijelu majicu i crni sako s podvinutim rukavima te uz ravne, crne gležnjače s baršunastim žnirancima i kamenčićima. Super skinny traperice ovoj vitkoj street style lipotici iz Zadra pristaju savršeno, a još tri obična modna komada uz njih su bila dovoljna za top dojam.

Fućkaš štikle! Dama iz Zagreba u kombinaciji kojoj bi visoke potpetice samo smetale +0 Marija Gverić

Slika nije dostupna Brineta iz Zagreba: Tenisice zbog kojih i tajice poput druge kože padaju u drugi plan

Slika nije dostupna Plavuša iz Zagreba: Čizme kojima ne trebaju skinny hlače da bi izgledale mrak

Plavooka brineta nije zaboravila ni na detalje, a njezin izbor bio je decentan zlatni nakit, moderne sunčane naočale stavljene na majicu i kopča u kosi, a istaknuo se i ženstveni crveni lak na noktima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju