Tko čeka, taj dočeka. Tako smo napokon i službeno dočekali proljeće te zakoračili u topliji dio godine. Sukladno tome promijenile su se i naše street style kombinacije u kojima je sve više kraćih komada.

Uz hlače i haljine, to uključuje i suknje, a na ulicama hrvatskih gradova sve je više street style izdanja u kojima vladaju kratki modeli.

Jedno takvo izdanje na zadarskoj Kalelargi pokazala je lijepa dama odjevena u kombinaciju prepunu nježnih nijansi.

Čipkastu bluzu spojila je sa suknjom u ružičastoj boji i svevremenskim bež kaputom strogog i elegantnog kroja. Boju čizama s visokom potpeticom uskladila je s bojom kaputa, a torbicu s ostatkom kombinacije.

Umjesto neke klasične suknje odabrala je trendi kožnati model s remenom. Kožnate suknje efektne su same po sebi zahvaljujući sjajnoj teksturi materijala od kojeg su napravljene, ali ova je bila još upečatljivija zbog ruba ukrašenog plisiranim detaljima.

Među brojnim street style kombinacijama koje smo prošli tjedan imali prilike vidjeti na zadarskoj špici, ova se zbog savršenog spoja zimskih i proljetnih komada istaknula kao idealna za službeni oproštaj od zime i doček proljeća.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju