Novi vikend – nova zadarska špica! Brojne Zadranke i ovog su vikenda provele ugodno subotnje prijepodne u centru grada, u šetnji, opuštanju i razgovoru s prijateljicama uz kavu za van. Kako je zatoplilo, neke od njih za svoj street style izabrale su minice, a među njima i šarmantna brineta koja je kariranu minicu nosila uz čizme do koljena.

Prezgodna brineta iz Zadra za svoj street style odabrala je odličan model visokih čizmi na petu izrađen od kože sa zmijskim uzorkom. Crne čizme do koljena izvrsno su pristajale uz kariranu minicu i najlonke boje kože koje stvaraju efekt golih nogu.

I gornji dio stajlinga zadarske street stylerica jednako je sjajan, sačinjen od jakne-košulje maslinasto zelene boje ukrašene nitnama te crne poludolčevite. Materijal u kombinaciji pamuka i kožnatih rukava izgleda vrlo efektno, a šarmantna ljepotica jaknu je izvrsno upotpunila s crnim remenom.

Marija Gverić Fućkaš štikle! Dama iz Zagreba u kombinaciji kojoj bi visoke potpetice samo smetale

Slika nije dostupna Brineta iz Zagreba: Tenisice zbog kojih i tajice poput druge kože padaju u drugi plan

Svoj street style za subotnju špicu zgodna Zadranka finiširala je s modnim dodacima u obliku crne torbice, upečatljivih sunčanih naočala i jednog romantičnog detalja - trake za kosu.

Zadar nas uvijek razveseli sjajnim street style izdanjima, a kako je ove subote izgledala špica u srcu Dalmacije pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju