Unatoč temperaturnim minusima, sunce koje nas je počastilo svojom prisutnošću osiguralo je da mnogi i ovaj vikend provedu u ispijanju kave na otvorenom.

Prometno je tako bilo i na zadarskom Forumu gdje su brojne Zadranke odlučile udahnuti malo svježeg zraka i uživati u kavi i razgovoru s prijateljicama.

Slika nije dostupna Mama sa zagrebačke špice u najvažnijem komadu za šetnju po zubatom suncu

Mnoge su pažnju krale svojim modnim odabirima, a mi smo izdvojili djevojku koja je zadarskom špicom prošetala u kaputu do koljena pepita uzorka koji se veže u struku, crnim trapericama i čizmama s remenčićima i zakovicama  koje se ovaj put bile sjajan izbor uz skinny model hlača, ali jednako dobro izgledaju i uz haljine.

Ovakvi modeli čizama svoje mjesto u modnim kombinacijama imaju već nekoliko sezona jer remenčići obući, a onda i cijeloj kombinaciji daju rokerski štih. Radi se o čizmama koje je najbolje nositi uz skinny modele hlača te haljine i suknje mini ili midi dužine kako ne bi ostale skrivene ispod dugačkih komada.

Slika nije dostupna I čizme s platformom: Zadranka u uskoj haljini koja pobjeđuje zimsko sivilo

Cijelu kombinaciju mlade Zadranke podigao je džemper u upečatljivoj zelenoj boji koji je u stanju otjerati svako sivilo. Temperatura koja se kretala oko nule bila je razlog da točka na "i" cijelom izgledu budu crne rukavice i bijela pletena kapica. Umjesto torbe, sjajno je uskočio crni lakirani ruksak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju