Katie Homes posljednjih dana vrijedno radi na svojem novom projektu, filmskoj adaptaciji romana "Rare Objects" autorice Kathleen Tessaro. Katie tumači glavni lik u filmu, mladu ženu koja iza sebe ima traumatičnu prošlost i pokušava iznova izgraditi svoj život kada počne raditi u trgovini s antikvitetima.

Osim glumačke uloge, Katie na ovom projektu ima i ulogu redateljice i producentice, a također je i koautorica scenarija, nastalog u suradnji s Phaedonom Papadopoulosom.

Film se snima u New Yorku, gdje glumica i živi, pa je se ovih dana redovito viđa na ulicama Velike Jabuke.

Kao i obično, vjerna je vrlo ležernim kombinacijama, pa tako i na set odlazi u udobnim odjevnim komadima i obući. Izgleda da je pronašla i cipele koje joj u potpunosti odgovaraju s obzirom na to da ih posljednjih tjedana ne skida sa sebe.

To su mokasine brenda Acne Studios napravljene od prave kože. Model koji se prodaje po cijeni od 1150 dolara ima nisku četvrtastu potpeticu i četvrtasti vrh.

Upravo se to ne sviđa pojedinim korisnicima društvenim mreža koji su kritizirali njezine cipele.

Ni inače ne volim mokasine, ali ove stvarno nikad ne bih nosila, komentirala je jedna korisnica Instagrama i dodala kako joj trend četvrtastih cipela nije drag.

Druga je pak vrlo jednostavno obrazložila zašto ih ni ona ne bi obula. Žao mi je, ali stvarno nisu lijepe, kratko je zaključila.

Sviđaju li vam se mokasine koje Katie nosi?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju