Akademija filmskih umjetnosti i znanosti svake godine uoči dodjele Oscara tradicionalno organizira ručak za sve nominirane.

Ove godine među njima je i Charlize Theron.

Glumica je zahvaljujući svojoj izvedbi u filmu "Bombshell" osvojila nominaciju za najbolju glavnu glumicu, u kategoriji u kojoj je nominirana već dva puta. Prvu nominaciju osvojila je za film "Monster" 2004. godine, kada je i osvojila svog prvog (i za sada jedinog) Oscara, a drugi put nominirana je 2006. godine za ulogu u filmu "North Country".

Predivna 44-godišnjakinja na ručak je došla u odjevnoj kombinaciji s potpisom modne kuće Dior i pritom pokazala zašto je "obična" bijela košulja odjevni komad koji se uvijek isplati imati u ormaru.

Ona je svoju košulju kratkih rukava spojila s prugastom suknjom opasanom efektnim crnim remenom te tako dobila fantastičnu kombinaciju koju je upotpunila crnim štiklama i nakitom.

Bijela košulja postala je sinonim za poslovna izdanja, ali osim u dnevnim jednako dobro može funkcionirati i u posebnim prigodama. Charlize je dokazala da je ne moramo zaobilaziti ni kada trebamo dobar stajling za svečanije situacije.

U galeriji pogledajte nekoliko modela bijelih košulja raznih krojeva koje smo izdvojili za vas iz ponude modnih brendova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju