Nismo svi jednako osjetljivi na hladnoću. Tako se neki od nas već tjednima bundaju i ne izlaze iz doma bez kape i šala, dok s druge strane ima i onih koji iz ormara još nisu ni izvukli deblje jakne ili kapute.

Sudeći prema kombinaciji koju je nedavno nosila tijekom druženja u New Yorku, Brooke Shields može se svrstati u oba tima.

Slavna 56-godišnja glumica i bivša manekenka prošetala je Velikom Jabukom u društvu supruga Chrisa Henchyja i prijatelja odjevena u zanimljivo izdanje.

Naime, uz debeli bijeli pleteni pulover visokog ovratnika i čizme u istoj boji, Brooke je kombinirala satensku slip suknju prorezom koji je sezao gotovo do kuka.

Slip suknje tradicionalno su rezervirane za toplije mjesece u godini s obzirom na to da su vrlo tanke, a kada se nose tijekom jeseni ili zime obavezno ih se kombinira uz najlonke, a zimogrozne dame nose i visoke čarape s gaćicama poznatije kao štrample.

Brooke ispod suknje nije nosila ni najlonke ni štrample. I Gigi Hadid svojevremeno je nosila slično izdanje, ali ona je uz svoju slip suknju s prorezom odabrala visoke čizme koje sežu do bedara.

Rihanna je pak otišla korak dalje od Brooke. RiRi je usred zime uz kratku slip suknju i hoodie nosila samo sandale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju