Filmski festival u New Yorku otvoren je premijerom filma "The Tragedy Of Macbeth", u kojem glume Denzel Washington i Frances McDormand. Otvaranje festivala nije propustila ni Katie Holmes, koja je crvenim, odnosno ružičastim tepihom prošetala u bijeloj haljini pripijenog gornjeg dijela.

"The Tragedy Of Macbeth", filmska adaptacija Shakespeareove tragedije u režiji Joela Coena oduševila je kritiku te trenutno ima impresivnih 100 posto pozitivnih ocjena kritičara u anketi stranice Rotten Tomatoes.

Premijeru hvaljenog filma pogledala je i Katie Holmes, koja je na Filmski festival u New Yorku došla odjevena u bijelu haljinu čiji gornji dio usko prianja uz tijelo te je izrađen od rastezljivog materijala nalik bodiju s dugim rukavima i visokim ovratnikom.

Slika nije dostupna Loš kroj? Katie Holmes u modelu trenirke koji mnoge žene izbjegavaju

Donji dio haljine ima guste nabore te seže do iznad gležnja. Iako je haljina zatvorena do grla, uz takav model treba pažljivo birati grudnjak i nositi onaj koji se najmanje ocrtava ispod takvog "osjetljivog" materijala.

Stajling za premijeru Katie je začinila s nabranim ravnim natikačama grimizne boje i četvrtastog oblika te prošivenom torbicom u istoj boji modne kuće Chanel, koju je nosila preko ramena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju