U zazivanju sunčanih proljetnih dana bacili smo pogled na novu kolekciju za proljeće/ljeto i izdvojili 10 odjevnih komada u kojima možete zablistati na poslu i u izlasku.

Kad u svojoj garderobi imate prave, pomno odabrane odjevne komade, nije teško osmisliti mnoštvo kombinacija koje su nosive od jutra do večeri. S dolaskom nove sezone u ormaru treba napraviti mjesta za balonere, midi haljine, lagane majice, traperice, ali i sve popularnija odijela i odjeću od eko-kože koja u trenu može začiniti svaku kombinaciju. Takvi osnovni komadi u neutralnim nijansama lako se mogu nadograđivati modnim dodacima ili komadima u boji.

Bež baloner možete vrlo lako kombinirati za dnevne i večernje prilike, on će dotjerati ležernu kombinaciju sastavljenu od traperica i tenisica, proljepšati poslovno izdanje sastavljeno od odijela, ali i začiniti večernju haljinu i visoke potpetice. Za prve dane proljeća Europa 92 nudi zanimljive dvostrane balonere i komade od eko-kože.



Dugu jaknu od eko-kože preko dana možete nositi na odijela, midi haljine ili crne traperice, a navečer uz večernje kombinacije. Kožnati komadi jedan su od najvećih trendova već nekoliko sezona, a idealan su materijal za proljeće, kada nije ni pretoplo ni prehladno. Najbolje će izgledati uz druge prirodne tkanine te uz minimalno nakita. Za one koji više vole klasiku izdvojili smo baloner od lana, koji je praktičan jer na njemu možete regulirati duljinu rukava, a elastičnom trakom i širinu u struku.

Omiljeni proljetni komad su i midi haljine. One su sjajan izbor za posao kad temperature porastu, ali i za bilo koju drugu priliku kada želite izgledati lijepo i dotjerano. Odlično pristaju uz visoke čizme, kao i uz cipele, bilo s višom ili nižom potpeticom. Posebno nas je oduševila AD twenty haljina otvorenih leđa s mašnom zvonolikih rukava, koju na posao možete kombinirati uz sako i gležnjače ili balerinke. Navečer skinite sako, dodate krupnije zlatne naušnice, cipele na potpeticu i spremni ste za druženje s prijateljicama.



Odijela odavno više nisu rezervirana samo za poslovne prilike, ona su postala jedan od trendova koji se najlakše može transformirati za razne prigode. Sve ih češće viđamo u kombinaciji s klasičnim bijelim majicama i tenisicama. I dok je to kombinacija koju možete nositi na kavu ili ručak s prijateljicama, na posao ili u šetnju, odijelo će jednako chic izgledati i u klasičnoj poslovnoj kombinaciji s košuljom i oksfordicama. Navečer ga možete začiniti dodacima kao što su remen i zlatni nakit. Ta će kombinacija posebno dobro izgledati uz AD twenty laneno odijelo koje smo izdvojili iz ponude trgovine Europa 92. Lan je odlična opcija za tople dane jer je lagan i prozračan. Osim lana, ove se sezone kao veliki hit nameću i geometrijski oblici, posebno u setovima, pa smo izdvojili odijelo u kojem ne možete proći nezapaženo.

Ako odijela mogu biti ležerna, onda i trenirke mogu izgledati dotjerano. Izdvojili smo komplet sa zakovicama koji je idealan za one dane kada se želite osjećati ugodno. To je komplet koji možete odabrati radite li od kuće ili u uredu ako vaš posao ne zahtijeva strogo poslovnu odjeću. Oni hrabriji mogu ga odjenuti uz štikle i za večernji izlazak.



Izdvojene komade iz ponude brenda AD twenty koji su nas oduševili svojim sofisticiranim, ali izuzetno nosivim modelima, stvorenim za odlučnu, urbanu ženu koja zrači samopouzdanjem i ženstvenošću, pogledajte u galeriji. Cijelu kolekciju potražite na webshopu Europa 92 ili u trgovinama.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju