Ljepotica crne kose istaknula se u mnoštvu koje ovih dana šeće dubrovačkim Stradunom. Pažnju nam je privukla svojim jednostavnim i ženstvenim street styleom, a naročito su efektne njene prugaste hlače.

Hlače na okomite pruge različitih debljina i boja laskaju ženskom tijelu jer ga mogu vizualno učiniti vitkijim istovremeno ističući ženstvene obline. Takav model hlača s prugama u plavoj, bež, žutoj, bijeloj i ružičastoj za svoj street style izabrala je ljepotica koja je privukla poglede dok je prolazila Stradunom.

Crnokosa ljepotica istaknula se u mnoštvu koje ovih dana šeće Stradunom. Pažnju nam je privukla svojim jednostavnim i ženstvenim street styleom, a naročito su efektne njene prugaste hlače



Dubrovačka dama je efektne hlače od rastezljivog materijala zvonolikog kroja kombinirala uz majicu dubljeg V izreza čija se boja savršeno stopila s bojom njene puti. Zlatnim sandalama i smeđom torbicom sa zlatnim lancem zaokružila je svoj ljetni street style.

Svojom pojavom ova je crnka prelijepi Dubrovnik učinila još ljepšim. U fotogaleriji pogledajte i kakav su street style izabrale druge žene i djevojke koje su uljepšale Stradun.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju