Časopis People objavio je svoju listu najbolje odjevenih slavnih osoba u 2021. godini. Modnom ikonom proglašena je Lady Gaga, unatoč tome što se ove godine nijednom nije pojavila na crvenom tepihu. Dama koja je pak proglašena za najbolje odjevenu na crvenom tepihu jest Zendaya.

Dobitnica nagrade Emmy za ulogu u seriji "Euphoria" izabrana je za zvijezdu koja je svojim modnim izdanjima ostavljala bez daha. Zendayina mokra haljina modne kuće Balmain u kojoj se pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji već je ušla u modnu povijest, a i sam kreativni direktor Balmaina Olivier Rousteing Zendayu je nazvao boginjom kada ju je vidio u ovoj fenomenalnoj kreaciji na crvenom tepihu.

Haljina koja djeluje poput druge kože rađena je posebno za Zendayu, a inspirirana je je likom pustinjske ratnice Chani, koju mlada zvijezda glumi u filmu "Dune". Napravljena je od tanke kože zahvaljujući kojoj je Rousteing uspio dobiti vizualni efekt mokrog materijala.

Slika nije dostupna Boginja je stigla! Spektakularna "mokra" haljina s Mostre o kojoj danas priča cijeli modni svijet

Slažete li se s izborom Zendaye za najbolje odjevenu ženu u 2021.?

glasova:

Nitko nije isporučio više wow faktora ove godine od Zendaye. Sada je žena te pokazuje malo više kože, kazao je stilist Law Roach za časopis People misleći na njezine više dekoltirane i haljine s visokim prorezima na crvenim tepisima. Dodao je kako su modna izdanja slavne 25-godišnjakinje nepredvidljiva te da se mlada zvijezda konstantno razvija u modnom smislu.

Neka javnost bude spremna na mnoga nova izdanja koja će pokazati u budućnosti, najavio je stilist.

Uz Zendayu i Lady Gagu, među10 najbolje odjevenih u 2021. našli su se i Viola Davis, Leslie Odom Jr., Anya Taylor-Joy, Mindy Kaling, Cynthia Erivo, Dan Levy, Regina Hall i glazbenik H.E.R.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju