Potraga za pravim tekućim puderom ponekad je više zadatak nego užitak. Jer nije jednostavno pronaći nijansu koja izgleda potpuno prirodno, a da istovremeno dobro prekriva. Kako bismo vam pomogli u potrazi za puderom najprirodnije nijanse, izdvojili smo pet tekućih pudera među čijim ćete nijansama sigurno pronaći najbolju za sebe.

 

Dior Backstage Face & Body Makeup
Puder koji je nosila i Meghan Markle na svojem vjenčanju, poznat je po tome da ostavlja vrlo lagani osjećaj na koži te istovremeno odlično prekriva. Može se nositi i ljeti i zimi, a dolazi u zaista širokom rasponu prirodnih nijansi za svaku boju tena.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation
Tekući puder koji vole nositi i one žene koje inače koriste samo tonirane hidratantne kreme. Ovaj puder stvara lagani filter na koži, usporediv s korištenjem filtera na Instagramu, ali uz potpuno prirodan look i blistavi finiš.

L'Oréal Infallible Fresh Wear 24HR Foundation
Puder koji mnogim ženama zadovoljava sve što traže kod tekućeg pudera. Prekriva dovoljno da sakrije i ožiljke od akni istovremeno pružajući prirodan izgled, ne "gušeći" kožu te ostaje na licu cijeli dan. Žene oduševljava i njegov savršeni satenski finiš. Puder nije mat, ali ne sjaji se – jednostavno daje prirodnu, zdravu blistavost.

Lice žene prije i poslije nanošenja tekućeg pudera "Apsolutno fantastičan": Vodootporni tekući puder kojem žene ne pronalaze manu

Maybelline Fit Me Matte + Poreless
Za žene koje traže mat podlogu i prikrivanje povećanih pora, ovaj puder mogao bi biti idealan izbor. Puder je lagan, a u ponudi nijansi lako se može pronaći ona najbliža vašem tonu kože. Tekuća konzistencija pudera čini ga laganim za nanošenje i blendanje.

Slika nije dostupna A nije crna: Boja maskare koja najljepše laska vašim očima

Giorgio Armani Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup
Ovaj puder vjerojatno je najlakši među pet izdvojenih, a koži pruža savršen svježi izgled. Svakako prije upotrebe dobro protresite bočicu kako bi se pigmenti pomiješali s uljima i serumima – nakon toga nekoliko kapi pudera bit će dovoljno za besprijekoran učinak. Puder je toliko lagan da se jedva osjeti na koži, ali zato je njegov učinak itekako vidljiv.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju