Dolaskom jeseni i pojavom novih trendova, mnogi od nas zaputit će se u šoping kako bi obnovili garderobu trendi komadima i uživali u kreiranju kombinacija zbog kojih će se osjećati fenomenalno. Kako bi u svome pohodu bili uspješni, odabrali smo odjevne komade koje ćete poželjeti imati kada zahladi. Provjerite imate li sve s našeg popisa i inspirirajte se novom kolekcijom AD Twenty koja obiluje zanimljivim trendi komadima gdje će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.

Kožnati komadi
Dolaskom jeseni svi odbacujemo lagane majice i na sebe oblačimo kožnate jakne koje su svojevrsni simbol prijelaznog razdoblja. No, nisu samo jakne te koje volimo nositi u ovom materijalu. Kožne mini, midi i pencil suknje te kožne hlače različitih krojeva također želimo imati u svojoj garderobi jer podižu look, a sama kombinacija izgleda izrazito urbano i trendi. Takve komade lako je pronaći u najnovijoj AD Twenty kolekciji jer oni itekako znaju što jedna urbana it djevojka treba imati u svome ormaru. Njihovi su komadi napravljeni od eko kože, a onaj koji nas je osvojio jest dugi kaput od eko kože u crnoj ili crvenoj boji kojeg možete nositi i kao haljinu na visoke čizme. Budite drugačiji i odlučite se na ovaj komad koji nećete često sresti na ulici.

Statement košulja
Ormar svake žene trebao bi sadržavati pojedine bazične komade koje ćemo lako upariti uz različite kombinacije. Jedan takav komad je predimenzionirana košulja koja je posljednjih sezona postao pravi must have komad svake garderobe. Dovoljno je uz nju nabaciti traperice i tenisice ako želimo udobniju kombinaciju za svaki dan ili pak gležnjače i kožnu jaknu za malo urbaniju kombinaciju. Ako košulja nije u potpunosti jednostavna već dolazi s puff rukavima, printom ili pak čipkom, tada je sama po sebi statement komad koji se ističe pa ostatak outfita treba biti jednostavan. Duga košulja iz AD Twenty kolekcije seže gotovo do gležnja, te je sama po sebi komad kojeg je lako uočiti, a kako su trenutno u modi monokromatske kombinacije, odlučite uzeti hlače i top iz istog kompleta za eleganciju bez premca.

Pencil suknja
Uska suknja do koljena nikada ne izlazi iz mode, pa tako je IN i ove sezone. Ona će svakoj kombinaciji dati dašak elegancije i učiniti outfit ženstvenijim. Pletena, kožna ili klasična pamučna, neovisno o tome kojeg je materijala, pencil suknja odlično će se slagati uz visoke čizme do koljena i kaput s remenom. Upravo takvu suknju u svojoj ponudi ima i AD Twenty. Njihove kolekcije uvijek sadrže dozu šika i elegancije, a takva je i ova kolekcija za jesen/zimu koja se može pronaći u Europa 92 trgovinama. Kao brend koji obiluje ženstvenim komadima, ne čudi kako se ovaj tip suknje pronašao u njihovoj kolekciji koju će obožavati svi ljubitelji vječne klasike.


Kaput
Kaputi koji sežu ispod koljena, posljednjih su godina doživjeli svojevrstan boom. Iako uvijek o njima razmišljamo kao o idealnom komadu za večernje izlaske kada želimo izgledati vrhunski, oni se zapravo vrlo lako mogu prilagoditi i casual kombinaciji uz traperice, tenisice i šilt kapu. AD Twenty ima mnogo različitih vrsta kaputa u svojoj kolekciji, a jedan će zasigurno pronaći i put do vašeg ormara. S remenom ili bez njega, u crnoj boji ili zanimljivog pepita uzorka, uz ovaj modni komad svaka će kombinacija izgledati trendi, a s obzirom na njegovu dužinu, zasigurno nam neće biti hladno.

Haljine
Iako nas haljine asociraju na toplija vremena, one su idealne za prijelazno razdoblje kada želimo unijeti dozu romantike u svoj svakodnevni stil. One daju dašak ženstvenosti, a ako dolaze u živim bojama i različitim printevima, podići će raspoloženje svakoga tko vas pogleda. Mini, midi ili maksi haljine zapravo je prilično jednostavno kombinirati i u jesenskim danima jer je u prijelaznom razdoblju uvijek naglasak na slojevitosti kako bi nam bilo toplo ujutro dok su temperature niske, a ugodno tijekom dana kada živa na termometru skoči malo više. Haljine svih dužina je lako kombinirati uz razne stilove, pa će tako vječite romantičarke uz jednu haljinu odjenuti predimenzionirani džemper i visoke čizme, dok će bikerice u duši na nju nabaciti kožnu jaknu i gležnjače na platformu te tako zapapriti svoj look.

Pletivo
Ništa ne govori jesen i hladnije doba od pletenih komada zbog kojih nam dođe da se ušuškamo pod dekicu i upalimo dobar film. Danas gotovo da i nema brenda koji nije uveo lounge wear u svoje kolekcije jer pletenina više nije samo za po vani. Ugodne veste, džemperi i pletene haljine odlično će se uklopiti u jesensku garderobu koja obiluje toplim komadima, a s obzirom na to da pletenina ide gotovo uz sve, lako ćemo je moći kombinirati s ostatkom stvari iz naše garderobe.

Baloner
Iako mislite kako vam ne treba ništa više od kaputa, kožne jakne i veste, varate se jer što je jesen bez balonera? Zato je AD Twenty u svoju kolekciju uključio jedan od umjetne antilop kože. Ovaj zanimljivi komad može se lako transformirati u haljinu jer u gornjem dijelu prati liniju tijela dok se u donjem širi i tako komplementira figuri uz dozu ženstvenosti i profinjenosti.



Punjena jakna
Kada temperature padnu ispod ništice, jedino što bismo htjeli jest zavući se u toplinu svoga doma. Ipak u trenucima kada moramo nešto obaviti, htjeli bismo da je ono što nosimo jednako toplo koliko i trendi. Zato su tu tople punjene jakne koje će zadržati našu temperaturu tijela tako da nam bude ugodno dok šećemo ulicama grada. Prilikom odabira tražite onu koja dolazi u paketu s remenom kako biste istaknuli struk i ostavili dojam ženstvenosti čak i u danima kada je to teško postići.

Svaka sezona obiluje trendovima kojima jedva čekamo osvježiti ormar, a prva postaja u pohodu na nove jesenske komade jest AD Twenty. Njihova kolekcija sadrži sve što nam je potrebno da i ove jeseni izgledamo vrhunski od glave do pete, a komade iz kolekcije ekskluzivno možemo nabaviti u poslovnicama Europa 92. Uz dugi kaput, pencil suknju, pleteninu i komade od kože, naš će ormar biti spreman za hladnije dane uz dozu elegancije i šika koji trebaju svakoj ženi.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom AD Twenty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju