Novak Đoković još uvijek je tema broj 1 u medijima diljem svijeta. On i njegova obitelj trenutno su pod povećalom javnosti, a mnogi su zbog toga tek sad saznali kako slavni tenisač ima dva mlađa brata, 30-godišnjeg Marka i 26-godišnjeg Đorđa koji su se svojevremeno također profesionalno bavili tenisom.

Pripadnicama ljepšeg spola posebno je za oko zapeo najmlađi brat Đorđe. On je direktor ATP turnira Srbija Open koji se održava u Teniskom centru Novak u Beogradu.

Naočiti Đorđe četiri je godine bio u vezi s Tijanom Ralić, a nakon prekida ga se povezivalo i s popularnom pjevačicom Teodorom Džehverović.

Njegovo srce naposljetku je ipak osvojila druga dama. U pitanju je Saška Veselinov, manekenka i voditeljica na jednoj sportskoj televiziji.

Iskreno rečeno, sport pratim od malih nogu. Cijeli život treniram, bavila sam se odbojkom dugo, igrala sve sportove za osnovnu i srednju školu. Najuspješnija sam pored odbojke bila u atletici, sva moguća natjecanja sam osvajala. Moram se pohvaliti i golom u rukometu, igrala sam desnog beka. Zatim košarka, moj omiljen sport za gledanje. Tenis ću naučiti, sreća imam i od koga, napisala je Saška na Instagramu, a mi smo sigurni da Đorđe svojoj odabranici neće odbiti lekcije tenisa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju