Koliko haljina, toliko i mišljenja – ako ne i više. Kada završe glamurozna holivudska događanja, svijet mode počinje krojiti popise najbolje i najgore odjevenih poznatih osoba.

Iznimka nije ni 77. dodjela Zlatnih globusa nakon koje se vode rasprave o modnim odabirima slavnih dama.

Oko nekih kreacija nije postignut konsenzus pa neka od slavnih imena iz naše galerije danas možete pronaći na obje liste.

Međutim, haljinu 47-godišnje glumice Gwyneth Paltrow većina je proglasila - lošom. Gwyneth je na Zlatne globuse došla u smeđoj haljini modne kuće Fendi ispod koje se nazirao komplet donjeg rublja u istoj boji, ali i raskošna ogrlica koju je glumica odlučila sakriti ispod poluprozirnog tila.

Sasvim neočekivano, miljenice modne kritike, Michelle Williams i Cate Blanchett, također su se našle na pojedinim popisima najgorih izdanja.

Kritičari su pohvalili boju haljine modne kuće Louis Vuitton koju je nosila Michelle, ali ne i kroj. Isto vrijedi i za haljinu dizajnerice Mary Katrantzou koju je odabrala Cate.

Koplja se lome i oko kombinacije brenda Aquazzura koju je nosila predivna Kerry Washington. Po jedina je oskudno izdanje bilo pun pogodak, a po drugima promašaj.

U galeriji pogledajte tko se još našao na popisima najgore odjevenih žena na 77. dodjeli Zlatnih globusa.

Titulu najlošije odjevene žene na 77. Zlatnim globusima zaslužuje...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju