Međimurje okruženo mirom i zelenom prirodom idealna je ljetna destinacija na sjeveru Hrvatske koju je ove godine odlučio posjetiti rekordan broj zaljubljenika u pravi odmor. Mnogi su tek ovdje shvatili što pravi odmor znači, a mi znamo i zašto.

 Mnoštvo brežuljaka, nizina i ostalih prirodnih kreacija čine Međimurje idealnom ljetnom destinacijom. Zrak je ovdje svjež, lakše se diše, ali i misli. Zaputite se cestama i puteljcima i zaustavite se kraj nekog od OPG-ova ili lokalnih vinarija i jednostavno se prepustite trenutku.

U Međimurju je zabava za velike i male

Ako se zaželite kupanja i guštanja na suncu, opet ste na pravom mjestu. Vanjski bazeni LifeClass Termi Sveti Martin pod nazivom MartiLandia i maskota Marti dočekuju svoje kupače. Dječje vodeno igralište u dječjem bazenu tu je za najmlađe, a punktovi s hranom i pićem te odlična atmosfera animacijskog tima za odrasle i djecu u okruženju zelenila učinit će ljeto u Međimurju idealnim.

Ovo znači samo jedno – Međimurje je mjesto u kojem vas čeka Healthy Family Fun uz pregršt sadržaja kojima ćete upotpuniti ne samo dan, već cijeli tjedan. Domaćini su se pobrinuli za bezbrižan i siguran boravak za svakog gosta, stoga iskoristite prvi slobodan dan i trk u Međimurje.

Skoknite do LifeClass Termi Sveti Martin, resorta na 27 hektara zelenih površina na izoliranoj lokaciji u srcu Međimurja gdje svakog gosta čeka preko 1000 m2 što znači samo jedno – ovo je prava oaza mira.

U Međimurju je bezbroj mogućnosti za rekreaciju

Međimurje je brežuljkasti kraj, pogodan za vožnju biciklom ili dobar trening trčanja. Vožnja brežuljcima puno je uzbudljivija i izazovnija od vožnje ravnom cestom, pa vozeći bicikl npr. gornjim Međimurjem nikada ne znate što vas čeka iza zavoja, a izazov okretanja pedala, kao i trčanja uzbrdo i nizbrdo, probudit će u vama energiju.

Zaigrati možete i tenis, nogomet ili košarku te se aktivirati u fitness centru, dobro se naplivati u bazenima ili pak uživati u jogi u srcu netaknute prirode. Zdravlje će vam u Međimurju biti na prvom mjestu i ovdje ćete zaista kombinacijom zdrave i ukusne hrane s rekreacijom dići svoj imunitet na zavidnu razinu!

U Međimurju je ljeto jer Međimurje daje više!

Međimurje je malo, ali daje vam više. Dođite u Međimurje jer vas čeka više od 100 besplatnih doživljaja, no to nije sve jer osim što ćete za svakih potrošenih 250 kuna dobiti kupon i uživati u jednom od 100 besplatnih doživljaja, sudjelovat ćete i u nagradnoj igri gdje možete osvojiti vrijedne nagrade. Sve informacije potražite na web stranici Turističke zajednice Međimurske županije.

Dođite u Međimurje jer Međimurje vam daje više – više prirode, više zdravlja, više pjesme, više ukusnih jela i vina, više kvalitete i više sigurnosti i dobro se naguštajte u Međimurju.


 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju