Znojem okupan torzo, trakica u kosi i prostirka za vježbanje u ruci prizor je to jednog od najpoželjnijih glumaca, Colina Farrella. On baš poput većine svojih kolega impozantne vanjštine ne krije obožavanje prema hobiju obično rezerviranom za nježniji spol, meditacija i istezanje čarobna su formula trenutno nekolicine najseksi muškaraca na svijetu

Godinama se joga sa muškog stajališta smatrala tek trendi hobijem nježnijeg spola, no sve češći prizori muškaraca s prostirkom u ruci i poza, umjesto sa šakama sada sa vretenasto izduženim nogama u zraku, jasno daju do znanja kako su pritajeno postali gorljivi obožavatelji drevne discipline.

Znojem okupan torzo, trakica u kosi i prostirka za vježbanje u ruci prizor je to glumca Collina Farrella koji prakticira jogu

>>Ne želite bore i sijede? Okrenite se naglavačke!

Jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, glumac Colin Farrell tako četiri puta tjedno odlazi na satove joge ističući kako su ga meditacija i ravnoteža uma i tijela spasile od pada niz liticu života ispunjenog ovisnošću o alkoholu.



Zločesti dečko holivuda Robert Downey Jr. ne krije slično iskustvo. Naime pet puta tjedno popularni 'Iron Man', nekada najproblematičniji, a danas najplaćeniji dečko glumačkog svijeta, dan započinje satom power-flow joge u kojoj je pronašao sklad uma i tijela.

>>Samo za ženske oči: Domaći trbušnjaci kao iz James Bonda

Mišićavi Matthew McConaughey godinama prakticira zdrav način života, a uz teretanu i trčanje po plažama u Malibuu sve češće ga se može vidjeti u nekoj od poza iz joge. Nedavno je izjavio kako je energiju za ulogu u filmu ' The Dallas Buyers Club', koja je od njega zahtjevala rigorozno skidanje 18 kilograma, pronašao upravo u ovoj drevnoj disciplini.

Jedan od glavnih zahtjeva frontmena grupe Maroon 5 prilikom turneja je posebna soba u backstageu rezervirana za njegov omiljeni ritual sata joge.

>> Danijela Martinović: 5 joga poza koje izdužuju kralježnicu i struk

Naime Adam Levine prije 5 godina nakon nepodnošljive boli u leđima i nezadovoljstva 'napumpanim' neravnomjesno raspoređenim mišićima zauvijek je rekao zbogom teretani i od tada prakticira samo vježbe meditacije i istezanja.

Meditacija i istezanje čarobna su formula privlačnog izgleda trenutno najseksi muškaraca na svijetu

Impozantno mišićavo tijelo koje muškarce diljem svijeta baca u očaj, trenutno je najizloženije pogledima u ulozi superheroja za koju se Hugh Jackman pripremao mjesecima. Naime sve vratolomije u trenutno najgledanijem filmskom hitu The Wolverine glumac izvodi sam, a nedavno je izjavio kako bez prakticiranja joge to nikada ne bi uspio. Hugha se često može vidjeti kako nakon jutarnje ture trčanja s prostirkom u ruci odlazi na satove omiljenog hobija.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju