linker-img

"Postani promotor kozmetike Adriona i osvoji godišnju zalihu Adriona proizvoda!"

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje nagrada nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Članak 1- Organizator

Organizatori natječaja je Adriona d.o.o. , Vladimira Nazora 3, 51.410 Opatija, OIB: 03552680723

Internetska stranica http://zadovoljna.dnevnik.hr (u daljem tekstu “Internetska stranica”) u vlasništvu je Nove TV d.d. (u daljem tekstu „Davatelj oglašavanja“), Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, OIB:75399377119.
Svrha nagradne igre je promocija trgovačke marke Adriona i pripadajuće kozmetike.

Članak 2 - Sudionici nagradne igre

Prijaviti se mogu sve punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Sudionici igre ne mogu biti djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora i Internetske stranice te njihova bliža rodbina. Prijavitelji ne smiju imati nikakvu podršku gore navedenih osoba, te će se takve prijave smatrati nevažećima.

Uvjet za sudjelovanje je da se sudionici slažu s pravilnikom. Slanjem prijave putem internetske stranice, sudionik automatski pristaje na sve uvjete i pravila navedena ovim pravilnikom.

Članak 3 - Trajanje prijava na nagradnu igru Adriona prirodne kozmetike

Prijave je putem Internetske stranice moguće poslati od ponedjeljka 03.04.2017. do nedjelje 16.04.2017. u 00:00h. Sve prijave zaprimljene nakon 00:00 h neće se uzimati u obzir kod odlučivanja 10 sudionika koji će provoditi program.

Članak 4 – Kako se prijaviti?

Sve punoljetne čitateljice Zadovoljna.hr mogu se prijaviti za vrijeme trajanja prijava na natječaj (pogledaj Članak 3).

Prijaviti se moguće isključivo uz vlastite fotografije, koje prikazuju odnos kandidatkinje prema kozmetici baziranoj na prirodi. Sve fotografije za koje bude vidljivo kako prijavljena nije autor, biti će automatski diskvalificirane iz natječaja.

Uz fotografiju, prijava mora sadržavati:

  • Ime i prezime
  • Adresu i grad
  • Datum rođenja
  • Broj telefona
  • E-mail adresu

Maloljetne osobe biti će automtski diskvalificirane iz natječaja.

Članak 5 - Trajanje testiranja proizvoda Adriona

10 izabranih sudionika testiranje provodi u svojim domovima. Paket sa proizvodima Adriona kozmetike biti osiguran za 10 odabranih kandidatkinja koje će provoditi program.

Za sudionice iz Zagreba, preuzimanje paketa biti će omogućeno u Zagrebu dok se za sudionice van Zagreba, paket s proizvodima dostavlja na navedenu adresu iz prijave u mailu prijave (ukoliko drugačije nije navedeno).

Program isprobavanja kozmetika trjati će 3 tjedna za koje vrijeme sudionice javljaju redakciji Zadovoljna.hr svoje dojmove zajedno s fotografijama (poželjno).

Članak 6 - Procedura i uvjeti sudjelovanja

Način sudjelovanja:

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici iz Članka 2. koji ispunjavaju uvjete ovih pravila i na Internetskoj stranici uspješno ispune sva polja u prijavnici te prilože najmanje jednu vlastitu fotografiju. Fotografije preuzete s Interneta i drugih nedozvoljenih izvora, bit će diskvalificirane.

Sudjelovati mogu samo prijave zaprimljene najkasnije do 16.04.2017. u 00:00h.

Od sudionika se traži da za vrijeme trajanja programa, dostave autorske fotografije na koje imaju sva prava za objavu i dijeljenje na društvenim mrežama i stranici Zadovoljna.hr

Članak 7 - Objava odabranih sudionika/ica

Sudionice bit će objavljene na Internetskim stranicama najkasnije do srijede 19.04. i o istome obavještene putem elektronske pošte.

Članak 8 - Adriona d.o.o. je osigurala godišnju zalihu proizvoda Adriona

Adriona je osigurala godišnju zalihu proizvoda kozmetike Adriona za najuspješniju sudionicu, odabranu od strane organizatora nagradne igre, predstavnika tvrtke Adriona.
Za odabranih 10 sudionica, Adriona je osigurala 10 paketa prirodne kozmetike Adriona. Sudionice pakete mogu preuzeti na adresi Nove TV (Remetinečka cesta 139) ili će im biti dostavljeni na prijavljenu adresu, ukoliko se nalaze van Zagreba.

Članak 9 - Isključenje odgovornosti organizatora i tehničkog izvođača

Organizatori nisu odgovorni za bilo kakve kvarove u vezi s nedjelovanjem web stranice www.zadovoljna.hr, niti za prijave koje su nepotpune, nerazumljive ili nisu bile primljene. Takve prijave će se smatrati nevažećima.

Članak 10 - Zaštita podataka

Slanjem prijave sudionici su izričito suglasni da Organizator i Internetska stranica može koristiti i procesirati podatke i prijavljene fotografije u svrhu provođenja i promoviranja kozmetike Adriona i objaviti prijavljenu fotografiju, zajedno sa nazivom, opisom što se nalazi na fotografiji te imenom i prezimenom osobe koja je fotografiju prijavila.

Svi sudionici slanjem svoje prijave i fotografije slažu se da Internetska stranica nasumičnim odabirom objavi neke od prijavljenih fotografija, zajedno sa opisom i imenom osobe koja je iste fotografije prijavila, kako bi dodatno promovirala kozmetiku Adriona. Objave fotografija mogu biti na Internetskoj stranici i društvenim mrežama, Facebook i Instagram.

Članak 11 - Prigovori

Sve moguće reklamacije u vezi nagradne igre i uvezi nagrada možete poslati na zadovoljna@novatv.hr

Članak 12- Dodatne informacije o nagradnoj igri

Uvjete nagradne igre treba tumačiti u skladu sa hrvatskim zakonima.

Organizator ima pravo povući ili dopuniti uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri koju organizira.

Sudski postupci su isključeni.

Zagreb, 09.02.2017.