LJUBAVNI KUTAK

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kako sudjelovati?

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Organizatori natječaja su Nova TV d.d. (Remetinečka cesta 139, 10.000 Zagreb, OIB:75399377119) i Arena Centar (Ulica Vice Vukova 6, HR - 10020 Zagreb, OIB: 83997642580)

Svakog dana u periodu od 4.2.2017. do 14.2.2017. imate priliku sudjelovati u nagradnom natječaju „Ljubavni kutak“ koji se odvija slanjem kreativnog zadatka.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je, od 4. do 14. Veljače, posjetiti „Ljubavni kutak“, korner u Arena Centru kod info-pulta, fotkati se svojim smartphonom te postati fotografiju na svom instagram profilu uz hashtag #ljubavnikutakAC, najkasnije do 14.2. do 20.00 sati.

Ukoliko nemate instagram profil, fotografiju možete poslati i na e-mail zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt mobitel), najkasnije do 14.2. do 20.00 sati. U naslovu e-maila navedite naslov – Ljubavni kutak.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Arena Centra i uredništva Zadovoljna.hr, će 15.2. odabrati 3 najkreativnije fotografije koje osvajaju nagrade.

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama Zadovoljna.hr, te stranici Arena centra najkasnije do 17.2.

Nagrada za 3 najkreativnija dobitnika je – poklon kartica Arena Centra u vrijednosti 1400 kn i poklon bon Gold Class u vrijednosti 270 kn.

U Ljubavnom kutku možete se fotografirati sami, u paru ili u društvu.

Stručni žiri ocijenjivat će kreativni dio vaše fotografije u kojima do izražaja dolazi vaša sreća i ljubav prema boravku u kutku, prema sebi, ili osobama s kojima ste na fotografiji. Izrazite ljubav.

Vikendom će vam na raspolaganju stajati i dodaci koje možete koristiti pri fotografiranju, no navedeni dodaci neće utjecati na ocjenu fotografije.
Broj fotografija s kojima možete sudjelovati je neograničen. Sudjelovanjem u natječaju suglasni ste za javnu objavu vaše fotografije na stranicama NovaTV i Arena Centra, te korištenje vaših podataka u promotivne svrhe.

Organizator natječaja kontaktirati će dobitnike radi dogovora oko preuzimanja nagrada.

Isti sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Pokloni će biti uručeni dobitnicima u roku od 30 dana nakon objave rezultata. Sudjelovanjem u natječaju sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom.