PRAVILA NATJEČAJA

PRAVILA SUDJELOVANJA NA NATJEČAJU „MOJA INSPIRACIJA, BOLJA JA“

 

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 i Dukat mliječna industrija d.d. Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb, OIB: 25457712630 (u daljnjem tekstu: Priređivači) organiziraju natječaj pod nazivom „MOJA INSPIRACIJA, BOLJA JA“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za čitatelje internetskog portala www.zadovoljna.hr.

 

Članak 2.

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je, od 12. do 26. studenog 2018. postati inspirativnu poruku na svom instagram profilu uz hashtag #boljaja, najkasnije do 26.11.2018. do 23.59 sati. U postu navedite zašto ste odabrali upravo tu poruku kao vašu trenutnu životnu inspiraciju.

Ukoliko nemate instagram profil, poruku možete poslati i na e-mail zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime i prezime, kontakt mobitel), najkasnije do 26.11.2018. do 23.59 sati. U naslovu e-maila navedite naslov – Instagram natječaj „moja inspiracija, bolja ja“.

Ukoliko u natječaju sudjelujete putem svog Instagram profila on u tom periodu treba biti otvoren, u protivnom nam poruka neće biti vidljiva.

Također svi sudionici mogu zapratiti instagram profil www.instagram.com/bolja_ja i www.instagram/zadovoljnahr .

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Dukata i uredništva Zadovoljna.hr, će 28.11.2018. odabrati 4 najkreativnije poruke koje osvajaju poklone.

Poklon za 4 najkreativnijih dobitnika je – SenSia rokovnik

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama zadovoljna.hr najkasnije do 15.12.2018. godine.

 

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 12. do 26. studeni 2018. godine postaju poruku na svom instagram profil uz hashtag #boljaja ili istu pošalju na e-mail zadovoljna@novatv.hr.

 

Priređivači prikupljaju i obrađuju Vaše osobne podatke (ime i prezime, kontakt mobitel, e-mail adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
Godinu dana nakon završetka natječaja briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu zadovoljna@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene poklona jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u natječaju „Pripreme za ljeto od glave do pete“ objavljenih na web stranici zadovoljna.hr, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 5.

 

Članak 4.

Stručni žiri ocijenjivat će vaš odabir I kreativni post u kojem ćete pojasniti zašto je upravo ta poruka za vaš inspirativna. U komentar naznačite vas upravo ta poruka inspirira.

Broj inspirativnih poruka s kojima možete sudjelovati je neograničen. Sudjelovanjem u natječaju suglasni ste za javnu objavu vaše poruke na stranicama NovaTV i Dukata.

  

Organizator natječaja kontaktirati će dobitnike radi dogovora oko preuzimanja nagrada.

Isti sudionik može osvojiti samo jedn poklon. Pokloni će biti uručeni dobitnicima u roku od 30 dana nakon objave rezultata. Sudjelovanjem u natječaju sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom.

 

Članak 5.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na zadovoljna@novatv.hr. Priređivači će u razumnom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

 

Članak 6.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

 

Članak 7.

Tijek Natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača Nove TV d.d..

 

Članak 8.

Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

 

Članak 9.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

 

Članak 10.

Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja biti će objavljena na portalu www.zadovoljna.hr. uz ovaj dokument.

NOVA TV d.d