linker-img

PRAVILA SUDJELOVANJA NA NATJEČAJU „Male žene“

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) organiziraju natječaj pod nazivom „Male žene“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za čitatelje internetskog portala www.zadovoljna.hr.

 

Članak 2.

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je, od 21.siječnja do 24. siječnja 2020. poslati odgovor na pitanje „Koja je žena Vas najviše inspirirala u životu i zašto?“ na e-mail zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime i prezime, kontakt mobitel) i gradom u kojem žele gledati film (Cineplexx City Center one east Zagreb ili Split), najkasnije do 24.01.2020. u 18:00h. U naslovu e-maila navedite naslov – natječaj ''Male žene''.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika uredništva Zadovoljna.hr, će 24.01.2020. odabrati 5 najkreativnijih odgovora koji osvajaju poklone.

Poklon za 5 najkreativnijih dobitnika je – 2x ulaznica za projekciju filma Male žene u Cineplexx City Center one east Zagreb ili Split kinima, a jedan najkreatvniji će dodatno osvojiti i primjerak knjige Male žene.

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama zadovoljna.hr najkasnije do 27.01.2020. 

 

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 21. do 24. siječnja 2020. godine pošalju na e-mail zadovoljna@novatv.hr, odgovor na pitanje ''Koja je žena Vas najviše inspirirala u životu i zašto?“

Priređivači prikupljaju i obrađuju Vaše osobne podatke (ime i prezime, kontakt mobitel) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama, osim u svrhu korištenja podataka za uručivanje nagrade dobitnicima i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
Godinu dana nakon završetka natječaja briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglsnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu zadovoljna.hr@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene poklona jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u natječaju „Male žene“ objavljenih na web stranici zadovoljna.hr, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 5.

 

Članak 4.

Stručni žiri ocijenjivat će kreativni dio Vašeg odgovora, a dobitnici će biti objavljeni na internetskom portalu www.zadovoljna.hr. najkasnije 27.01.2020.

Organizator natječaja kontaktirati će dobitnike radi dogovora oko preuzimanja nagrada.

Isti sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Pokloni će biti uručeni dobitnicima u roku od 30 dana nakon objave rezultata. Sudjelovanjem u natječaju sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom.

 

Članak 5.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail zadovoljna@novatv.hr . Priređivači će u razumnom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

 

Članak 6.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivači nisu ni na koji način odgovorni za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivačima dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivači će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

 

Članak 7.

Tijek Natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača Nove TV d.d.

 

Članak 8.

Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

 

Članak 9.

Priređivači zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

 

Članak 10.

Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja biti će objavljena na portalu www.zadovoljna.hr uz ovaj dokument.


NOVA TV d.d