linker-img

PRAVILA NATJEČAJA

PRAVILA SUDJELOVANJA NA NATJEČAJU „Zaštiti se od sunca“

 

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) organizira natječaj pod nazivom „Zaštiti se od sunca“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za čitatelje internetskog portala www.zadovoljna.hr.

 

Članak 2.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je, od 14. do 18. lipnja 2018. poslati odgovor na pitanje „kako ćete se vi ovoga ljeta odgovorno ponašati na suncu“ na e-mail zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime i prezime, kontakt mobitel), najkasnije do 18.06.2018. do 20.00 sati. U naslovu e-maila navedite naslov – Instagram natječaj „Zaštiti se od sunca“.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika uredništva Zadovoljna.hr, će 18.06.2018. odabrati 5 najkreativnijih odgovora koji osvajaju poklone.

Poklon za 5 najkreativnijih dobitnika je – La Roche Posey poklon paket

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama zadovoljna.hr najkasnije do 30.6.2018. godine.

 

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 14. do 18. lipnja 2018. godine pošalju na e-mail zadovoljna@novatv.hr, odgovor na pitanje „kako ćete se vi ovoga ljeta odgovorno ponašati na suncu?“

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, kontakt mobitel, e-mail adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
Godinu dana nakon završetka natječaja briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu zadovoljna@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene poklona jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u natječaju „Zaštiti se od sunca“ objavljenih na web stranici zadovoljna.hr, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 5.

 

Članak 4.

Stručni žiri ocijenjivat će kreativni dio Vašeg odgovora u kojem do izražaja dolazi Vaša briga o sebi odnosno na koji način pristupate zaštiti vaše kože od sunca.

Organizator natječaja kontaktirati će dobitnike radi dogovora oko preuzimanja nagrada.

Isti sudionik može osvojiti samo jedan poklon. Pokloni će biti uručeni dobitnicima u roku od 30 dana nakon objave rezultata. Sudjelovanjem u natječaju sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom. 

 

Članak 5.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na zadovoljna@novatv.hr. Priređivači će u razumnom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

 

Članak 6.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

 

Članak 7.

Tijek Natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača Nove TV d.d..

 

Članak 8.

Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

 

Članak 9.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

 

Članak 10.

Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja biti će objavljena na portalu www.zadovoljna.hr. uz ovaj dokument.

NOVA TV d.d