Pravila sudjelovanja

KVIZ ZNANJA I BRZINE

 Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Ispunjavanjem svih polja i slanjem svojih podataka nakon točno odgovorenih pitanja, sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom.

Svakog dana u periodu od 11.07.2016. do 18.07.2016. čitatelji portala Zadovoljna.hr imaju priliku sudjelovati u sms kvizu znanja i brzine. Kviz je moguće pokrenuti na samim stranicama, a sudjelovanjem i slanjem svojih podataka – čitatelji su suglasni s ovim pravilnikom.

Svim sudionicima koji pokrenu kviz biti će postavljena tri (3) pitanja sa ponuđena tri (3) odgovora od kojih je samo jedno točan odgovor a na koja moraju što brže i točno odgovoriti. Nakon što se točno odgovori na sva postavljena tri pitanja, sudionicima se prikazuje forma za ispunjavanje osobnih podataka koji neće biti korišteni za druge svrhe niti biti proslijeđeni trećim stranama.

Sudionici mogu pokušati što brže završiti kviz, neograničeni broj puta no imati će priliku u finalnom izboru ući samo s najbržim vremenom kojeg su uspjeli ostvariti. Imaju mogućnost za osvajanjem samo jedne nagrade bez obzira na broj prijava.

Slanjem traženih osobnih podataka svi sudionici slažu se s pravilima te daju dopuštenje organizatoru kviza znanja i brzine kako bi ih kontaktirao u slučaju da upravo oni najbrže i točno odgovore na pitanja.

Prijavit se ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora i Internetske stranice i ostalih uključenih poduzeća kao niti njihova bliža rodbina.

Kviz znanja i brzine namjenjen je svim građanima Republike Hrvatske koji su punoljetni odnosno stariji od 18 godina. U kvizu znanja i brzine ne mogu sudjelovati maloljetne osobe, a u koliko se kasnije ustvrdi kako je netko od dobitnika maloljetna osoba – biti će diskvalificiran te neće biti u mogućnosti preuzeti poklon paket.

Bira se 20 najbržih točnih odgovora na kviz u trajanju od 11.07.2016. do 18.07.2016. Za sudionika koji je najbrže i točno odgovorio na postavljena pitanja, NIVEA je pripremila 20 x nagradnih NIVEA paketa koji sadrže NIVEA četku za kosu, NIVEA lak i NIVEA pjena za kosu. Poklon paketi biti će poslani na adresu iz prijave.

Objava 20 najbržih točnih odgovora biti će na web stranicama Zadovoljna.hr 19.07. najkasnije do 17:00h.

Isti sudionik ili članovi njegove uže obitelji mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Pokloni se ne mogu mijenjati za novac.