Pravila sudjelovanja

KVIZ ZNANJA I BRZINE

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Ispunjavanjem svih polja i slanjem svojih podataka nakon točno odgovorenih pitanja, sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom.

Svakog dana u periodu od 1.2.2017. do 10.2.2017. čitatelji portala Zadovoljna.hr imaju priliku sudjelovati u kvizu znanja i brzine. Kviz je moguće pokrenuti na samim stranicama, a sudjelovanjem i slanjem svojih podataka – čitatelji su suglasni s ovim pravilnikom.

Svim sudionicima koji pokrenu kviz biti će postavljena tri (3) pitanja sa ponuđena tri (3) odgovora od kojih je samo jedno točan odgovor a na koja moraju što brže i točno odgovoriti. Nakon što se točno odgovori na sva postavljena tri pitanja, sudionicima se prikazuje forma za ispunjavanje osobnih podataka koji će biti korišteni u promotivne svrhe Zaks d.o.o. i NovaTV d.o.o.

Sudionici mogu pokušati što brže završiti kviz, neograničeni broj puta no imati će priliku u finalnom izboru ući samo s najbržim vremenom kojeg su uspjeli ostvariti. Imaju mogućnost za osvajanjem samo jedne nagrade bez obzira na broj prijava.

Slanjem traženih osobnih podataka svi sudionici slažu se s pravilima te daju dopuštenje organizatoru kviza znanja i brzine kako bi ih kontaktirao u slučaju da upravo oni najbrže i točno odgovore na pitanja.

Prijavit se ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora i Internetske stranice i ostalih uključenih poduzeća kao niti njihova bliža rodbina

Kviz znanja i brzine namjenjen je svim građanima Republike Hrvatske koji su punoljetni odnosno stariji od 18 godina. U kvizu znanja i brzine ne mogu sudjelovati maloljetne osobe, a u koliko se kasnije ustvrdi kako je netko od dobitnika maloljetna osoba – biti će diskvalificiran te neće biti u mogućnosti preuzeti poklon paket.

Bira se 5 najbržih točnih odgovora na kviz u trajanju od 1.2. do 10.2.2017. Za sudionika koji je najbrže i točno odgovorio na postavljena pitanja, Zaks je pripremio vrijedne nagrade.

Nagrada za prvih 5 dobitnika je narukvica sa srebrnim privjeskom!

Organizator kviza znanja i brzine kontaktirati će dobitnike radi dogovora oko preuzimanja nagrada.

Objava 5 najbržih dobitnika, s točnim odgovorima, biti će najkasnije do ponedjeljka 13.2.2017. na web stranicama Zadovoljna.hr najkasnije do 16:00 h.

Isti sudionik ili članovi njegove uže obitelji mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Pokloni će biti uručeni dobitnicima u roku od 30 dana nakon objave rezultata.

Pokloni se ne mogu mijenjati za novac.