Haljine su omiljeni proljetni odjevni komad. U obzir dolaze sve boje, uzorci krojevi... Žene jednostavno obožavaju nositi haljine.

Galerija Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici +17 Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici

Topliji dani i manje odjeće haljine stavljaju u prvi plan, a u svoje kombinacije redovito ih dodaju i domaće zaljubljenice u modu.

Zagrebačka špica, dubrovački Stradun, splitska Riva...samo su neke od lokacija koje su pravi izvor modne ispiracije.

Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za sve ljubiteljice haljina i sjajnih modnih kombinacija općenito, mi smo zavrili na hrvatske ulice i u galeriji na početku teksta izvojili modna izdanja u kojima su glavne zvjezde fantastične haljine.

Dubrovačko izdanje u haljini Dubrovačko izdanje u haljini (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Mini, midi i makki modele domaće zaljubljenice u modu nose u kombinaciji s teniscama, sandalama, čizmama... Vrijeme je da se vratite na početak teksta i uvjerite se da su na hrvatskim ulicama divne haljine omiljeni izbor.

10 ključnih proljetnih komada za ljubiteljice modne klasike Blejzer Lagani pulover Traperice ravnog kroja +7 Marama

Proljetna garderoba: 25 komada s kojima možete izdržati cijelu sezonu Bershka, 9,99 EUR Pull & Bear, 7,99 EUR C&A, 25,99 EUR +22 New Look, 17 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju