Zahvaljujući toplom i sunčanom vremenu Stradun je u nedjelju bio pun šetača koji su uživali u lijepom danu.

Galerija Šetnja sunčanim Stradunom Šetnja sunčanim Stradunom Šetnja sunčanim Stradunom +2 Šetnja sunčanim Stradunom

Kao i uvijek, poznata dubravačka lokacija bila je i mjesto na kojem su se mogle vidjeti zanimljiva modna izdanja, a nama su za oko zapele dvije dame u svečanim kombinacijama koje su nam se učinile kao savršen izvor modne inspiracije za sezonu proljetnih svečanosti pred nama.

Prva dama Stradunom je prošetala u uskoj haljini midi dužine s volanom na donjem rubu. Uska haljina dugh rukava ima bež podstavu koja se nazire ispod bijelog materijala s 3D cvjetovima.

Šetnja sunčanim Stradunom Šetnja sunčanim Stradunom (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Lijepa dama uz haljinu je nosila u kombinaciji s slingback cipelama bež boje s visokom tankom potpeticom i remenčićem oko gležnja.

Šetnja sunčanim Stradunom Šetnja sunčanim Stradunom (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Druga dama nosila je kombinaciju saastavljenu od bijele bluze i čipkaste uske midi suknje u nježnoj nijansi ružičaste boje.

Izdanje je upotpunila svjetlucavim štiklama s tankom visokom potpeticom.

Lijepa dama centrom Zagreba prošetala u baš dobrim hlačama koje ne prolaze neprimijećeno Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom +1 Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom

Dama iz centra Zagreba u gležnjačama koje tako dobro izgledaju uz pripijeni kombinezon Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 2 Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 1 Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 4 +1 Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 3

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju