Sinoć je održan 71. Zagrebački festival, a na njemu su se pojavila i nastupila brojna poznata lica. Posebno je upečatljivo bilo Vannino izdanje.

Galerija Natali Dizdar u bijelom kombinezonu Vanna u odličnom crnom odijelu Mia Dimšić i Doris Kosović +3 Tina Vukov

Zagrebački festival iznjedrio je svojeg novog pobjednika, Tomislava Marića ToMu s pjesmom Voljet ćeš opet, a jedna od najvećih stilskih pobjednica bila je Ivana Vrdoljak Vanna.

Što je moćnije od žene u maloj crnoj haljini? Žena u odlično krojenom crnom odijelu. Barem tako poručuje Vannin modni odabir.

Omiljena se glazbenica odlučila za strogo crno odijelo klasičnog kroja, a dojam prave tajne modne agentice zaokružile su klasična bijela košulja i crna kravata. Decentno, minimalistički, a tako upečatljivo.

Crno odijelo i kravata odlično se slažu sa srebrnim štiklama Crno odijelo i kravata odlično se slažu sa srebrnim štiklama (Foto: Pixsell / Tomislav Miletić)

Kombinaciju koja se nekad davno vezala samo uz muški rod, a danas ju tako odlično i samouvjereno nose brojne žene, Vanna je podigla blještavim srebrnim cipelama, crvenim ružem i visećim naušnicama koje su izvrsno dolazile do izražaja uz podignutu kosu.

Snažan je outfit upotpunila bijelom Balenciaga Le Cagole torbom i modno uistinu izdominirala.

 

 

U galeriji na početku pogledajte još zanimljivih izdanja s ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala.

Vanna: Blještava kombinacija u hit boji zaokružena tako dobrim sandalama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama +1 Jimmy Choo sandale

Vanna: Glamurozno izdanje zaokruženo kultnim cipelama s potpeticom od 13 cm Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna +5 Cipele Movida Jane Christiana Louboutina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju