High street trgovine ovih dana izbacuju nove kolekcije, a među njima je i španjolski Mango koji je posebno oduševio komadima ukrašenim predimenzioniranim cvjetovima.

Galerija Košulja s velikim cvijetom iz Manga Košulja s velikim cvijetom iz Manga Košulja s velikim cvijetom iz Manga +2 Košulja s velikim cvijetom iz Manga

Zaljubljenicama u modu posebno se svidjela bijela košulja s velikim cvijetom koja se rasprodala samo nekoliko dana nakon pojavljivanja na Mangovom webshopu.

Košulja napravljena od mješavine pamuka, ravnog, širokog kroja, na prednjem dijelu ima veliki cvijet koji se nastavlja u volan koji se proteže duž cijelog rukava.

Košulja dolazi u veličinama od XS do XL, a cijena joj je 59,99 eura.

Košulja s velikim cvijetom iz Manga Košulja s velikim cvijetom iz Manga (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U opisu košulje navodi se da je dio kolekcije za zabave, ali nimalo ne sumnjamo kako su je mnoge dame odlučile dodati u garderobu kako bi njome uljepšale svakodnevna izdanja.

Jedna ovakva košulja pretvara svako izdanje u mamac za poglede. Dovoljne su joj traperice za kombinaciju koja ne prolazi neprimijećeno, a nositi je možete i uz suknje i finjak hlače.

Iako je košulja trenutno nedostupna u webshopu, klikom na dugme "Not available I want it", možete zatražiti da vas se putem maila obavijesti kada se vaš broj pojavi na stanju, a u galerijii na početku teksta detaljnije provjerite kako izgleda.

Haljina iz H&M-a koju su svi poželjeli imati čim se pojavila stvorena je za proljetne svečanosti Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M +3 Haljina brenda H&M

Podižu svaku kombinaciju: 15 košulja koje i ovo proljeće nećemo skidati sa sebe Prugice su omiljeni uzorak Stradivarius, 19,99 eura Mango, 39,99 eura +12 Massimo Dutti, 49,95 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju