Samo četiri dana prije najpopularnije američke dodjele nagrada Oscar i Britanci imaju što za ponuditi. Riječ je o tradicionalnoj 33. po redu dodjeli nagrada Brit Awards na koju su svake godine pozvani samo najpopularniji pjevači i pjevačice. A kako to obično biva zvijezde večeri ponovno su bile ljepotice u toaletama za pamćenje

Jedina Amerikanka među zvijezdama koje su zaslužile mjesto među top 5 najljepših haljina Taylor Swift prošetala je crvenim tepihom u crnoj kreaciji s prozirnim prorezima koju potpisuje dizajner Elie Saab.

>> 10 oskarovskih haljina koje još uvijek pamtimo

Mlada zvijezda zaslužila je prvo mjesto, a u stopu je prati pjevačica Rita Ora. Simpatična i pomalo otkačena zvijezda posegnula je za provjerenom formulom - otvorenim leđima na sjajnoj narančastoj haljini koja garantiraju medijsku pažnju.

>> 15 haljina koje su podigle najviše prašine

Na listi se našla i bondova djevojka, zanosna Francuskinja Bérénice Marlohe koja je srebrnom toaletom istaknula zavodljivi dekolte i savršeno zaobljene bokove. Na listi su se našle i Rebecca Ferguson te Ashley Roberts,a obje su se prošetale u crnim haljinama s prozirnim detaljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju