Čizme su komad obuće koji iz sezone u sezonu uvjerljivo predvodi utrku stilskog komada koji garantira udobnost i pažnju svojim vlasnicama. Dugačke do iznad koljena s vrtoglavom potpeticom, niske robusne gležnjače ili pak stilizirane na potpeticu najčešći su modeli za koje se ljepotice odlučuju, pa tako svaka ima svoj omiljeni par koji je uvjerljiva preslika njezinog stila

Čizme su omiljeni komad obuće brojnih zvijezda, a modeli za koje se odlučuju i u kojima suvereno vladaju ulicama  preslika su njihova stila života.

Starleta Kim Kardashian čiji je svakodnevni život praćen kamerama za dozu potrebite pažnje bira visoke kožnate čizme sa vrtoglavom potpeticom dužine do iznad koljena. Ovaj model otkriva njezinu potrebu da zadovolji pažnju javnosti uvijek gladne novih pikanterija iz njezina života.  

 >> Gradska moda: Čizme otporne i na dosadnu bljuzgu

Pop princezu s karakterom dobre djevojke iz susjedstva  odaju čizmice za kojima u svojim dnevnim kombinacijama poseže Britney Spears. Uski, visoki kožnati model s potepticom i debelom potplatom najčešće kombinira uz traperice i obične majice.

>> Ni Tanja Dragović nije odoljela popularnim čizmama

Stilizirane elegantne gležnjače omiljeni su modeli dama koje vole biti u trendu i koje ističu svoj glavni adut, dugačke vitke noge, na svakom koraku. Vladarice modnih pista Karolina Kurkova i Rosie Huntington-Whiteley obožavateljice su trendi modela čizmica.

Robusni niski modeli čizama  sa trendi detaljima poput zakovica odaju stil poznatih mama poput Halle Barry. Njezin odabir udobne obuće odaje stil života mame koja je uvijek u potrazi za udobnošću ali i koja voli biti u trendu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju