Iva Jerković večer je provela na proslavi 10. rođendana Fashion Weeka Zagreb održanoj u popularnom zagrebačkom noćnom klubu. Iako su njezine omiljene večerje kombinacije najčešće vezane za uske i kratke mini haljine, ovaj put lijepa manekenka se odlučila pojednostaviti večernji look te je odabrala udobne traperice koje na njezinom tijelu izgledaju jednako seksi

I dok većina za večernji izlazak ne odustaje od popularnog uskog skinny modela traperica jedna od najljepših manekenki ostala je vjerna jednom od najstarijih krojeva. Riječ je o Ivi Jerković koja se pojavila na proslavi 10. rođendana Fashion Weeka Zagreb koji će uskoro otvoriti vrata domaćim i stranim dizajnerima.

>> Noge kojima još uvijek nema premca

Za ovu priliku lijepa Iva je uske mini haljine u kojima je često viđamo na javnim događanjima ostavila kod kuće te se odlučila za nešto udobniju večernju varijantu.

>> Iva Jerković: Usko i seksi uvijek pali

Udobne, plave traperice širokih nogavica iskombinirala je uz vrtoglave, crne štikle i bijelu pamučnu majicu, a uz casual kombinaciju savršeno se uklopila i crna kožnata jakna.

Da na atraktivnoj brineti sve savršeno pristaje najbolje dokazuju najjednostavnije trapezice koje na njezinom vitkom tijelu izgledaju seksi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju