Iva Jerković večer je provela na proslavi 10. rođendana Fashion Weeka Zagreb održanoj u popularnom zagrebačkom noćnom klubu. Iako su njezine omiljene večerje kombinacije najčešće vezane za uske i kratke mini haljine, ovaj put lijepa manekenka se odlučila pojednostaviti večernji look te je odabrala udobne traperice koje na njezinom tijelu izgledaju jednako seksi

I dok većina za večernji izlazak ne odustaje od popularnog uskog skinny modela traperica jedna od najljepših manekenki ostala je vjerna jednom od najstarijih krojeva. Riječ je o Ivi Jerković koja se pojavila na proslavi 10. rođendana Fashion Weeka Zagreb koji će uskoro otvoriti vrata domaćim i stranim dizajnerima.

>> Noge kojima još uvijek nema premca

Za ovu priliku lijepa Iva je uske mini haljine u kojima je često viđamo na javnim događanjima ostavila kod kuće te se odlučila za nešto udobniju večernju varijantu.

>> Iva Jerković: Usko i seksi uvijek pali

Udobne, plave traperice širokih nogavica iskombinirala je uz vrtoglave, crne štikle i bijelu pamučnu majicu, a uz casual kombinaciju savršeno se uklopila i crna kožnata jakna.

Da na atraktivnoj brineti sve savršeno pristaje najbolje dokazuju najjednostavnije trapezice koje na njezinom vitkom tijelu izgledaju seksi.