Ulaskom u novu godinu ponovno krećemo sa svakodnevnom rutinom. Partiji su iza nas što znači da ćemo haljine i svečane "outfite" vratiti natrag u ormar, a garderobu za nadolazeće mjesece obnoviti s ovih 12 trendi komada

1. Zabavne platforme
Duži niz godina tenisice, ravne cipele i ozbiljniji modeli dominiraju našim ormarima. Sada je vrijeme da u svoju garderobu dodate jedan zabavni par. Osim što ćete izborom cipele na petu s platformom plijeniti pozornost, ovaj model bit će vam sigurno biti i udobniji od ostalih cipela na petu.

2. Majica sa sloganom

Vladavina 'skinny' traperica je gotova - s trona su ih skinule 'vintage' traperice

Možda se čini kao obični, svakodnevni komad odjeće, no majica sa sloganom itekako je upečatljiva. Stoga si priuštite ovakvu majicu i iskoristite priliku da pomoću svog outfita iskažete ono što mislite.

3. Tenisice za svaku prigodu
Ako samo posjedujete sportske modele tenisica vrijeme je za shopping. Za sve one koji se ne osjećaju hrabro, odaberite bijeli old-school model. Ovakav model paše uz razne kombinacije i poslužit će kao zamjena za ostalu obuću onih dana kada vam je udobnost na prvom mjestu.

4. Hlače sa širokim nogavicama
Još jedan komad koji se ponovno našao u trendu. Postoji toliko verzija ovog komada tako da ćete sigurno naći jedan koji će vam se svidjeti. Od dugih do rezanih nogavica, s raznim uzorcima poput kariranog, paisley ili s tankim crtama, ove hlače zaslužuju mjesto u vašem ormaru.

5. Torbice s lancem
Minimalistički dizajnirane torbice i dalje su veliki trend. Ako se još niste počastili s jednom, sada je pravo vrijeme za to. Odlučite se za torbicu ukrašenu s malo detalja, tankim lancem, bogatom teksturom i upečatljivom bojom.

6. Naglašeni rukavi
Majice sa spuštenim ramenima dobile su ovogodišnjeg trendi nasljednika – majice s naglašenim rukavima. Nabrani ili zvonoliki, i naravno što veći rukavi to bolje. Također, još jedan model kojemu se vraćamo su majice na jedno rame. To je odlična vijest za one koji već posjeduju takav model jer ga jednostavno mogu "reciklirati".

7. Vintage traperice
Era skinny traperica je pri kraju, a izgurao ih je povratnički model traperica u vintage stilu. Kroj koji će vam obgrliti struk i guzu osim što je trendi iznimno je i udoban, a ako traperice nosite skoro svaki dan u kvalitetan par svakako bi trebali investirati.

8. Neonski ružičasta boja
Sve nijanse ove boje ponovno su IN, tako da samo trebate zaviriti u svoj ormar i vrlo vjerojatno ćete pronaći komad odjeće koji odgovara ovoj boji. Kada je ružičasta boja u pitanju, najvažnije je da za svoj ton kože pronađete odgovarajuću nijansu, kako se ne biste "utopili" u moru ove boje.

9. Čipkasti topovi
Trend nošenja odjeće koja sliči donjem rublju i dalje je velik. To ne znači da trebate obući prozirni čipkasti top bez grudnjaka, već možete takav top kombinirati na običnu bijelu majicu ili pak ispod trendi jakne.

Majica sa sloganom odličan je način da 'outfitom' izrazite svoje mišljenje

10. Khaki boja
Nekad najdraža boja očeva i turista, ove godine khaki boja naišla je na pozornost modne industrije. Uklapa se u različite stilove, pristaje svima, a na policama trgovina naći se u raznim oblicima, od jakni i hlača pa do haljina i košulja.

11. Upečatljive pruge
Crno-bijele pruge su vječni klasik, a ove godine eksperimentirajte i s upečatljivim prugama. Pletene color block haljine i džemperi obogatit će svaki outfit ovog proljeća.

12. Nošenje svjetlucavih komada po danu
Šljokice i svjetlucavi materijali više nisu rezervirani samo za noćne izlaske. Svjetski poznate ljubiteljice mode i dizajneri pronašli su inspiraciju u svjetlucavim i metalik komadima poput dužih suknji i "cigareta" hlača koje se mogu nositi svakodnevno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju