Koji kilogram više može se sakriti s pametno odabranim komadima odjeće i obuće. Otkrijte na što trebate paziti kad krećete u jesenski šoping


1. Hlače

Nošenje hlača odgovarajućeg broja i kroja pomoći će vam izgledate mršavije. Nemojte dopustiti da vam se premalen broj 'usiječe' u kožu.

Želite li izduljiti noge nabavite trendi crne hlače s visokim strukom, a ako želite skrenuti pozornost sa svoje oble stražnjice odlučite se za par 'baggy' hlača. Crna boja, dakako, uvijek je poželjan alat za suživanje.

2. Izrezi
Dekolte i linija vrata vrijedni su pokazivanja. Birajte bluze i haljine s oblim ili V izrezom i ravnoga kroja koji usmjeravaju pogled na ovaj elegantni dio tijela, a pomiču ga s područja struka i bokova. Osobito će biti efektni modeli haljina i bluza s gornjim dijelom napravljenim od prozirne tkanine.

Tajna vizualnog stanjivanja je jasna: birajte odjeću odgovarajućeg broja i kroja, te usmjerite poglede u smjeru u kojem vi želite.

3. Ogrtač ala pončo
Pončo i njegovi dvojnici vratili su se na velika modna vrata. Pa iako je poznato da preširoka roba može vizualno udebljati osobu, ovaj trendi jesenski komad preporučuje se nositi pripadnicama nježnijeg spola koje imaju oblik tijela kruške. Birajte modele koje su svijetle u gornjem dijelu, a tamnije na području bokova i tako kreirajte efekt visine i izduljenosti.

4. Prsluci
Žene naglašenih bokova, odnosno oblika tijela kruške izbjegavaju nošenje prsluka. No pametno odabran prsluk izjednačiti će gornji s donjim dijelom tijela i nedostatke oko struka i bokova staviti u drugi plan.

5. Štikle boje pudera
Štikle ili platforme u bež boji kože vizualno će produljiti vaše noge i stanjiti cijelo tijelo te se nameću kao it komad ove i svake sezone.

U našoj galeriji pogledajte par it komada sezone iz hrvatskih trgovina koji će vas vizualno stanjiti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju