Ako ste otišli u minus za godišnji odmor, ne brinite. Većinu modnih trendova za jesen vjerojatno imate u svojem ormaru. Potražili smo inspiraciju na modnim pistama, ali i na policama hrvatskih trgovina


1. Vunene dolčevite

I ove jeseni nosit će se dolčevite, a pogotovo vuneni i predimenzionirani modeli koji pružaju maksimalnu udobnost po uzoru na brend Altuzarra.

2. Ravne gležnjače
Od jesenskog promjenjivog vremena 'borite se' stabilnim parom ravnih gležnjača koje se mogu kombinirati uz traperice, ali i vunene haljine kao što to čini Balenciaga.

Ove jeseni nosit će se karirani uzorak, pernate jakne, vunene dolčevite i ugodne gležnjače ravnih potplata.

3. Šik minice
Minica se ne treba odricati ni tijekom jeseni, a ove sezone nose se one upečatljivih boja i uzoraka, što je najbolje bilo vidljivo i na reviji za Fendi.

4. Najlonke s uzorkom
Kad zahladni mini kombinacije je lakše nositi uz najlonke gustog tkanja. Osim što štite od niskih temperatura, one vizualno stanjuju noge i smatraju se pravim saveznicama žena.

5. Pernate jakne
Moschino za ovu jesen najavljuje veliki povratak pernatih jakni i drugih odjevnih predmeta koje utopljuju bolje od šalice čaja.

6. Karirana odjeća

Da karirani uzorak nije rezerviran samo za muške flanelske košulje najbolje potvrđuje Marc by Marc Jacobs koji je isti iskoristio za novu šik jesensku kolekciju. Ovaj uzorak nosi se na hlačama, suknjama, pa čak i torbama.

7. Kaputi od devine dlake
Max Mara jesen posvećuje svevremenskoj klasici – dugim kaputima od devine dlake. Nose se midi i maksi modeli koji pružaju udobnost, toplinu i neizmjernu mogućnost modnih kombinacija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju