U mnogim domovima pripreme za nadolazeće blagdane već su počele. Te pripreme uključuju i ukrašavanje kuća i stanova, a nezaobilazan dio ukrašavanja su - lampice.

Galerija Božićne lampice Božićne lampice Božićne lampice +4 Božićne lampice

Lampice najčešće stavljamo na bor, ali možete ih iskoristiti i za uređenje doma u blagdanskom razdoblju.

Snop lampica možete staviti u veću staklenku koju smjestite na željenu površinu. To može biti bilo koji komad namještaja poput npr. komode ili je možete staviti ispred prozora.

Božićne lampice Božićne lampice možete staviti i iznad kreveta (Foto: Unsplash+)

Vjerovali ili ne, i stari kotač od bicikla uz pomoć lampica može postati božićni ukras, a u našoj galeriji pogledajte još zanimljivih ideja za blagdansko uređenje doma.

Najbolji dio ukrašavanja doma lampicama je što one ne moraju biti tamo samo za vrijeme blagdana, nego vam mogu mamiti osmijet na lice cijelu godinu.

Božićne lampice Lampice mogu biti ukras na ogledalu (Foto: Living4media)

Pet ideja kako božićnim lampicama ukrasiti vrt ili balkon tijekom cijele godine Božićne lampice kao vanjska dekoracija Božićne lampice kao vanjska dekoracija Lampice kao vanjska dekoracija +2 Božićne lampice kao vanjska dekoracija Neka i kuhinja ima svoje božićne lampice, pet ideja kako ih iskoristiti Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 6 Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 3 Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 5 +2 Okitite božićnim lampicama i kuhinju - 2

 



 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju