Dizajnerica Aleksandra Dojčinović održala je svoju drugu samostalnu reviju u predivnoj zgradi Hrvatskog državnog arhiva u Zagrebu. Na reviji je predstavila kreacije za sezonu proljeće/ljeto 2017. godine

Lei Lou kolekcija za toplu sezonu bila je ovaj put savršen kontrast povijesnom prostoru u kojem je prikazana, a to znači vrlo moderna, djevojački prpošna, maksimalno ženstvena i odisala je, što do sada nije bio čest slučaj, pritajenim seksipilom, kojeg je dizajnerica postigla nešto kraćim duljinama haljina, providnim tkaninama ispod kojih se naziralo fino rublje i svilene čarape, ali i užim krojevima koji su istaknuli ono najljepše na ženskom tijelu.

Do detalja razrađena kolekcija donijela je i brojne novitete, što se ponajprije očituje u materijalima koje do sada nismo imali prilike vidjeti na hrvatskim pistama, a kamoli povezivati s ljetom, poput komada od metalizirane kože ili čipke bogato ukrašene vezom od pliša.

Zanimljivost je i da su dizajnerici omiljene pastelne nijanse gotovo preglasale neke nove boje, poput narančaste, metalik zelene, srebrne, smeđe, pa čak i crne, no ljubiteljice nježnih tonova sigurno će se zaljubiti u bijelu, odnosno svijetlo plavu mini haljinu od neobrađene svile u bogatim slojevima volana apliciranih na prozračnu tkaninu.

Svaka kreacija pojedinačno vrlo je kompleksna i zbog činjenice da je velika pažnja pridavana detaljima, onima od perja, šljokica, ali i 3D aplikacijama u obliku cvijeća ili broševa, osobito na ovratniku, Aleksandra je modele ukrasila maksimalno decentnim nakitom i to onim s potpisom Diamanti Per Tutti, čija je ambasadorica i zaštitno lice.

Lei Lou gležnjače su za proljeće i ljeto dobile novo izdanje, otvorene prste ili petu, ali i nove, zagasite nijanse, a predstavljen je i novi model kožnih torbica u različitim veličinama.

Zavirite u galeriju i pogledajte neodoljive modele iz nove kolekcije LeiLou by Alex Dojčinović.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju